Вітаємо КРОКівців з присудженням премії Київського міського голови за видатні досягнення молоді — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо КРОКівців з присудженням премії Київського міського голови за видатні досягнення молоді

15 вересня 2020 Новини та події

Щиро вітаємо КРОКівців – випускників та студентів Фахового коледжу Університету «КРОК» з присудженням премії Київського міського голови за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2020 році.

Розпорядженням №366 «Про присудження премії Київського міського голови за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2020 році та рішенням відповідної конкурсної комісії від 14 квітня 2020 року присуджено 50 премій Київського міського голови Віталій Кличка.

Пишаємося, що Університет «КРОК та Фаховий коледж здобули перемогу одразу у двох номінаціях!!! У номінації «Творчі досягнення» гідну перемогу здобула випускниця Коледжу, юрисконсульт Університету «КРОК», керівниця Театру танцю Університету «КРОК», засновниця та неперевершений хореограф танцювальних колективів «K-girls» та «K-Corporation», надзвичайно творча, креативна та абсолютно віддана мистецтву Аліна Гольцева.

На її рахунку понад 50 танцювальних і театральних проектів в межах Університету та за його межами. Вона – режисер-постановник талант-шоу, конференцій, проєктів, дефіле та танцювальних шоу. Її танцювальні колективи представляли Університет у різних міжнародних конкурсах. Серед останніх: XIX Міжнародний фестиваль-конкурс «Зимова фантазія» при сприянні Міністерства культури, молоді та спорту України (лауреати 1 премії); Всеукраїнський фестиваль талантів «Z1TALENTFEST» 15.02.2020 (перше місце в категорії «Street dance-big group-adult-rising»); XXIV Міжнародний фестиваль-конкурс «Свято талантів» при сприянні Міністерства культури, молоді та спорту України – 21.02.2020 (гранд-прі в номінації «Сучасний танець»); відзнака за допомогу в організації щорічної волонтерській премії Євромайдан SOS 2018 та внесок у розвиток волонтерського руху країни від координаторки проекту Олександри Матвійчук тощо. Крім того, Аліна здобула почесні відзнаки від ректорату Університету та керівництва Фахового Коледжу, колег в Корпорації. Це відзнаки: «Зірка КРОКу–2016»; «За кращий проект» «Танцювальний колектив K-GIRLS» 2019 року, у 2020 році нагороджена мистецькою відзнакою Корпорації «АртЕра-2020» за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва в Корпорації.

Пишаємося, що у номінації «Внесок у розвиток у молодіжного руху» перемогу отримав студент III курсу Фахового Коледжу Університету «КРОК» спеціальності «Комп’ютерні науки» – Валентин Янчарук.

Співзасновник та керівник проєкту «Мистецька студія «Арт-КЕПІТ» (створено у 2019 році), що спрямований на активізацію мистецької, творчої діяльності учнівської та студентської молоді. Проєкт вже здобув позитивне визнання на міському та всеукраїнському рівні. Серед досягнень: 2019 р. – перемога в номінації кращий проєкт 2019 року в Університеті «КРОК»; 8 лютого 2019 р. Мистецька студія «Арт-КЕПІТ» під керівництвом В. Янчарука – співорганізатор міського історико-мистецького проєкту «Україна – соборна» до 100-річчя Соборності України для шкіл-учасниць Міжнародного проєкту «Асоційовані школи ЮНЕСКО в Україні». 29 березня 2019 року під час відзначення 16-річчя Коледжу відбувся творчий дебют Мистецької студії відкриттям авторського патріотичного перформенсу за участю праправнука Тараса Григоровича Шевченка – Миколи Павловича Лисенка. 1 жовтня 2019 року Мистецька студія «Арт-КЕПІТ» реалізували міський молодіжний проєкт «Сучасні крос-культурні студії» «Відкриваючи музичний атлас світу» до Міжнародного дня музики за версією ЮНЕСКО за участю учнівських та студентських мистецьких колективів, творчих гуртів та митців столиці. Крім того, В. Янчарук відзначений подяками Ректора Університету та адміністрації Коледжу, нагороджений Мистецькою відзнакою Корпорації «АртЕра-2020» за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва в Корпорації. З 2010 р. – до сьогодні соліст Хору хлопчиків та юнаків Сектору педпрактики Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського: 2013 р. – Лауреат VII Всеукраїнського дитячого фестивалю духовної пісні «О, Мати Божа, Райський Цвіте» 2013-2019 рр. – учасник Міжнародних фестивалів хорової духовної пісні в Республіці Польща, в Італії; учасник національних фестивалів хорової духовної пісні.

Бажаємо нашим переможцям нових звершень на творчій ниві, з нетерпінням очікуємо на нові мистецькі звершення!

Оновлено: Вівторок, 15 вересня 2020 17:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо КРОКівців з присудженням премії Київського міського голови за видатні досягнення молоді