Посвята у студенти Університету «КРОК» 2020! — Університет «КРОК»

Новини та події

Посвята у студенти Університету «КРОК» 2020!

15 вересня 2020 Новини та події

12 вересня 2020 року у стінах «КРОКу» з нагоди щорічного свята першокурсників відбулося традиційне святкування важливої для кожного студента події – посвяти!

Посвята у студенти – це одна з найголовніших подій у житті, яку першокурсники запам’ятають назавжди: саме в цей час вступник перетворюється на студента, отримавши свій студентський квиток. Цього року вона пройшла за новими і незвичними правилами, але неменш цікаво та яскраво. Ні коронавірус, ні карантинні умови – ніщо не завадило нашим новачкам відкрити нову сторінку їх книги життя, де тепер під главою alma mater буде увіковічено слово «КРОК».

Вже традиційно гостей зустрічали студенти, одягнені в мантії, супроводжуючи їх до місця реєстрації. А далі усі вони мали честь долучитися до таїнства перетворення зі звичайного вступника у студента найпрестижнішого приватного навчального закладу України. Вибухову атмосферу церемонії задали хлопці і дівачата з танцювального колективу «K-dance», під керівництвом незрівнянного хореографа Аліни Гольцевої. А продовжили естафету драйву наші незмінні ведучі Валерія Маліхова та Валерій Лисенко. Вишнею на тортику став чудовий виступ Вокальної студії Університету разом з їх неперевершеним керівником Маліховою Валерією.

Напутнє слово мали перший проректор Університету «КРОК» Андрій Миколайович Кучко, а також директори інститутів, та завідувачі кафедр. З вітальним словом до першокурсників звернулась і голова Студентської ради Університету Аджетей Вікторія. Для багатьох студентів та викладачів цей день також став незабутньою подією, адже найталановитіших з них, а також професіоналів своєї справи було нагороджено «Зіркою КРОКу».

У цей день за високий професіоналізм та активну участь у житті університету було відзначено:

  •   Григорчука Мирослава Васильовича – доцента кафедри державно-правових дисциплін
  •   Матюшенко Наталію – студентку 3 курсу юридичного факультету
  •   Вовченко Олену Владиславівну – старшого викладачу кафедри міжнародних відносин та журналістики
  •   Цибулю Анастасію – студентку 2 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
  •   Наумову Олену Олександрівну – доцента кафедри маркетингу та поведінкової економіки
  •   Перепелицю Галину Миколаївну – старшого методиста кафедри національної економіки та фінансів
  •   Бєглову Світлану – студентку магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»
  •   Алькему Віктора Григоровича – завідувача кафедри управлінських технологій
  •   Бєлову Олену Ігорівну – доцента кафедри управління проєктами і процесами
  •   Базілевич Олену Володимирівну – старшого викладача кафедри іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін
  •   Григорець Анастасію – студентку 3 курсу кафедри дизайну.

У 2020 році було запроваджено особливу нагороду – «Мистецька відзнака «АртЕра», яка вручається за вагомий внесок у розвиток мистецтва та культури в Університеті. Цю почесну відзнаку отримала керівник вокальної студії «КРОК» – Валерія Маліхова. Усім серцем бажаємо, аби кожен з першокурсників неодмінно запалив свою зірку в сузір’ї величезної КРОКівської родини і та зірка палала крізь століття своїм незабутнім сяйвом!

Щиру вдячність за організацію церемонії оголошуємо: Панові Анні, Аджетей Вікторії, Грязнову Дані, Мороз Софії, Гуцуляк Юлії, Нетьововій Олександрі, Давиденко Лєрі, Дем'янюк Маргариті, Шовкун Катерині, Хвалинському Івану, Кнаус Дар'ї, Сухомлин Андрію, Светрці Ані, Добровольскому Владиславу,Приходченко Олександру, Кругликовській Юлії, Потапенко Аліні, Савовій Вікторії, Коцюбі Анастасії.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Посвята у студенти Університету «КРОК» 2020 Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!
Оновлено: Середа, 16 вересня 2020 19:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Посвята у студенти Університету «КРОК» 2020!