Вітаємо завідувача кафедри математичних методів та статистики А. І. Пилипенко з успішним проходженням сертифікації — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо завідувача кафедри математичних методів та статистики А. І. Пилипенко з успішним проходженням сертифікації

28 серпня 2020 Новини та події

Влітку 2020 року між Університетом «КРОК» та ТОВ «Terrasoft» було підписано меморандум про співпрацю, що відкриває цілу низку можливостей. Отримання сертифікату від міжнародної компанії – це чудовий спосіб підтвердити рівень професійної активності викладача!

Вітаємо завідувача кафедри математичних методів та статистики Анну Іванівну Пилипенко з успішним проходженням сертифікації з курсу «Сертифікація аналітика Sales Creatio (просунутий рівень)». Зазначена сертифікація стала підсумком опанування курсу «Low-code розробка застосунків» для викладачів університетів від компанії Terrasoft.

Відтепер у студентів Університету «КРОК» є додаткова можливість навчатися працювати з сучасними інструментами управління бізнес-процесами та CRM, пройти безкоштовну сертифікацію і практику від компанії Terrasoft, а також підвищити свої шанси на успішне працевлаштування.

Оновлено: П'ятниця, 28 серпня 2020 18:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо завідувача кафедри математичних методів та статистики А. І. Пилипенко з успішним проходженням сертифікації