Університет «КРОК» вітає консорціум проєкту CLIMAN! — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» вітає консорціум проєкту CLIMAN!

04 серпня 2020 Новини та події

Університет «КРОК» вітає консорціум проєкту CLIMAN «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» з перемогою в конкурсі Європейського Союзу Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти.

Проєкт передбачає підготовку кваліфікованих менеджерів з клімату. З цією метою проєктні команди вивчатимуть найкращі практики ЄС, підбиратимуть та навчатимуть персонал, оновлюватимуть існуючі магістерські програми з охорони навколишнього середовища та управління, розробляючи міждисциплінарний навчальний модуль щодо запобігання, адаптації та пом'якшення змін клімату.

Мета проєкту - допомогти університетам Грузії, Республіки Білорусь та України стати центрами розвитку досліджень управління кліматом для прискорення інтеграції у світовий кліматичний ринок та задоволення глобальних вимог регулювання клімату шляхом застосування кращих європейських практик у сфері запобігання змінам клімату, адаптації та пом'якшення наслідків.

Цілі проєкту:

  1. Оновити існуючі магістерські програми, розробивши міждисциплінарний навчальний модуль «Управління кліматом».
  2. Створити консультаційні центри управління кліматом в університетах-партнерах та забезпечити їхній сталий розвиток.
  3. Сприяти розвитку та зміцненню інституційного потенціалу університетів-партнерів з метою розробки рекомендацій для промислового, транспортного, енергетичного, туристичного секторів та місцевих органів влади у сфері запобігання, адаптації та пом'якшення змін клімату.

Тривалість проєкту: 15 листопада 2020 – 14 листопада 2023.

Координатор проєкту: Нідерландська бізнес-академія, Нідерланди.

Співкоординатор проєкту: Університет «КРОК», Україна.

Партнери: Університет Фоджа, Італія; Університет прикладних наук, Німеччина; Університет імені Міколаса Ромеріса, Литва; Університет Туріба, Латвія; Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Україна; Національний університет "Львівська політехніка", Україна; Державний університет імені Акакі Церетелі Кутаїсі, Грузія; Державний університет Батумі імені Шота Руставелі, Грузія; Поліський державний університет, Білорусь; Гродненський державний університет імені Янки Купали, Білорусь; Консалтингова компанія Халтгрен, Німеччина.

Вітаємо переможців та бажаємо успішної реалізації проєкту!

Оновлено: Вівторок, 04 серпня 2020 13:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» вітає консорціум проєкту CLIMAN!