Дистанційна освіта: вітаємо випускників! — Університет «КРОК»

Новини та події

Дистанційна освіта: вітаємо випускників!

28 липня 2020 Новини та події

«Десант» працівників нашого Університету побував у Старокостянтинові на Хмельниччині. Мета його перебування – виконати особливо важливу і відповідальну місію. А саме: вручити дипломи випускникам освітньо-кваліфікаційних рівнів «молодший спеціаліст» і «бакалавр» дистанційної форми навчання.

Чому саме Будинок офіцерів став місцем проведення заходу? Це обумовлено тим, що переважна більшість випускників цього року, як і попередніх, є військовими-контрактниками.

Це вже третій випуск економістів, які навчались у КЕПІТі. Приємно те, що за цей час студентами нашого ЗВО стали навіть родини: так, у першому наборі навчався Володимир Жуйчук, а цього року коледж закінчила його дружина Алла Жуйчук. До речі, подружжя показало високі результати навчання і велике бажання активно здобувати необхідні знання.

Протягом всього навчання групою опікувалась циклова комісія з економіки та підприємництва нашого Коледжу. Для студентів проводились індивідуальні та групові консультації, обумовлені специфікою контингенту.

Друга група випускників, яка отримала дипломи – це психологи. Серед шести випускників є і Сергій Озійчук, для якого цей диплом став вже другим серед КРОКівських документів про освіту. Першим для нього був усе той же диплом «молодшого спеціаліста» з економіки.

Студенти почули вітальні слова завідувачки кафедри теоретичної та прикладної економіки І.Ф. Радіонової; керівника проєктів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва (помічника проректора з маркетингу) Т.Г. Панченко; своїх місцевих кураторів – С.С. Кучерука та О.В. Кравчук. Саме завдяки Сергію Сильвестровичу та Олені Вікторівні відбувається набір студентів, проводиться значна робота зі збереження студентського контингенту.

У своїх виступах студенти подякували викладачам Коледжу та Університету за здобуті знання і ті можливості, які їм дала у плані освіти саме дистанційна форма навчання. У словах випускників відчувалась зворушлива щирість, любов і повага до свого закладу.

Подія звернула до себе увагу місцевих ЗМІ – на заході були присутні кореспонденти міської та військової преси, які висвітлювали подію для своїх видань, активно спілкувались з нашими випускниками, робили фото.

Окрема подяка за допомогу в організації та проведенні заходу викладачеві кафедри теоретичної та прикладної економіки Д.О. Потапенку; директору Департаменту зі студентських питань О.Р. Карапетяну та проректору з маркетингу Ю.М. Гукайлу.

Впевнені, що Старокостянтинів ще неодноразово порадує нас як випусками, так і новими наборами студентів.

Старший викладач кафедри теоретичної
та прикладної економіки – тьютор групи економістів
В.В.Дзюбко

 

 

 

*за надане фото подяка Depo.ua

Оновлено: Четвер, 20 травня 2021 12:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дистанційна освіта: вітаємо випускників!