Вітаємо Збірник наукових праць «Вчені записки Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо Збірник наукових праць «Вчені записки Університету «КРОК»

07 липня 2020 Новини та події

Щиро вітаємо Збірник наукових праць «Вчені записки Університету «КРОК» із отриманням статусу наукового фахового видання України Категорії Б.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки №886 від 02.07.2020 р. повідомляємо, що збірник наукових праць Вчені записки Університету «КРОК» включено до переліку друкованих фахових видань категорії «Б».

У збірнику наукових праць Вчені записки Університету «КРОК» можуть публікуватися результати дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів доктора та кандидата наук з економічних наук. Видання індексується в 11 наукометричних базах даних, репозитаріях та пошукових системах, а статті, які публікуються у журналі отримують міжнародні цифрові ідентифікатори DOI.

Вітаємо головного редактора доктора економічних наук, професора Мігус І.П., віповідального секретаря кандидата наук з державного управління, доцента кафедри управління фінансово-економічною безпекою Коваль Я.С., редакційний штат та авторів збірника з визнанням копіткої праці, зичимо подальших успіхів і високих рейтингів у науковому просторі!

Оновлено: Середа, 08 липня 2020 08:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо Збірник наукових праць «Вчені записки Університету «КРОК»