До уваги студентів ННІІКТ! — Університет «КРОК»

Новини та події

До уваги студентів ННІІКТ!

13 квітня 2020 Новини та події

Шановні студенти ННІІКТ!
Університет «КРОК» долучився до програми Coursera for Campus з підтримки університетів, що знаходяться на карантині спричиненому COVID-19.

КРОК вже отримав доступ до безкоштовної реєстрації студентів та викладачів до понад 1000 курсів від університетів-партнерів Coursera. Доступ відкрито до 31 липня 2020 року, після чого програмою передбачено щомісячне подовження залежно від оцінки наявних ризиків. Студенти, які зареєструються до 31 липня, матимуть безкоштовний доступ до навчальних матеріалів до 30 вересня 2020 року.

Викладачі ННІІКТ пропонують студентам використати унікальну можливість безкоштовно долучитися до online освіти від провідних університетів світу і зареєструватися на наступні курси:

Академічні групи
Назва курсу на Coursera
1 курс (КН-19)
Programming for Everybody (Getting Started with Python) Python Programming Essentials Mathematics for Machine Learning: Linear Algebra Fundamentals of Graphic Design
2 курс (КН-18)
Mathematics for Machine Learning: Multivariate Calculus Understanding and Visualizing Data with Python Algorithmic Toolbox
3 курс (КН-17)
HTML, CSS, and Javascript for Web Developers AI for Everyone
4 курс (КН-16)
How to Write a Resume (Project-Centered Course) IT Project Management
Магістратура (КН-19м, Agile-19м)
Fitting Statistical Models to Data with Python Agile Software Development Introduction to Machine Learning Applied Machine Learning in Python
 
Це рекомендований перелік, і Ваш вибір ним не обмежується! Якщо у Вас є бажання пройти інший курс для саморозвитку – це також можливо. Заявки на підключення надсилайте на пошту завідувача кафедри комп'ютерних наук Тимчука Олега Сергійовича: [email protected].
За умови успішного виконання завдань (отримання сертифікату) викладачі враховуватимуть отримані результати під час підсумкового оцінювання з відповідних дисциплін.
Увага! Безкоштовний доступ надається тільки по обліковому запису Університету «КРОК» (*@krok.edu.ua).
Бажаємо міцного здоров’я, натхнення та успіхів у навчанні!
Оновлено: П'ятниця, 28 серпня 2020 18:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » До уваги студентів ННІІКТ!