Конкурс відеокліпів My Hollywood 2020 — Університет «КРОК»

Новини та події

Конкурс відеокліпів My Hollywood 2020

16 березня 2020 Новини та події

4 березня 2020 р. у рамках ІІІ Тижня іноземних мов в Університеті «КРОК» вперше відбувся конкурс відеокліпів My Hollywood.

У першій частині заходу представник освітньої компанії Pearson Education пан Кріс Кірбі (TESOL, DELTA (Cambridge) Academic Consultant English Teacher and Teacher Trainer) виступив з презентацією на тему: «Boost your language with blended learning».

Доповідь була присвячена новітнім технологіям викладання та навчання англійської мови, зокрема, платформі MyEnglishLab. Ця платформа дозволяє користувачам отримати доступ до інтерактивних завдань, спрямованих на розвиток навичок письма, читання, аудіювання та усного мовлення. Користуючись нею, студенти можуть вдосконалювати свої навички самостійно, концентруючи увагу на найбільш проблемних сферах.

У другій частині заходу відбувся власне конкурс відеокліпів My Hollywood. Цей конкурс став справжнім святом для глядачів. Учасники представили власне бачення Голлівуду та світу кіноіндустрії в цілому. Адже що ми традиційно асоціюємо з Голлівудом? – Фешенебельні вілли, багатомільйонні бюджети фільмів, всесвітньовідомі селебрітіс, як-от Анджеліна Джолі та Бред Пітт...

А наш «Голівуд» – дещо інший. У нас немає великих бюджетів, професійних акторів, операторів та режисерів, але у наших студентів є багато таланту, завзяття та бажання творити, що власне і продемонстрував цей конкурс, у якому було представлено 7 відеокліпів, знятих студентами Університету на слова пісень відомих іноземних виконавців:

Video 1 – команда «Bad Guy», учасники якої сповнені гумору та енергії, – відеокліп нової зірки інді-поп та електропоп-музики Біллі Айліш, дебютним альбомом якої є «When we all fall asleep, where do we go?», а найбільш відома пісня з альбому «Bad Guy» стала її першим топ-синглом у Сполучених Штатах.

Video 2 – відео, сповнене любові та емоцій. Пісня «The Photograph» створена Едом Шіреном та була написана за мотивами його стосунків із шотландською співачкою Ніною Несбіт. Відеокліп розповідає історію глибоких стосунків і відрізняється кольором і настроєм.

Video 3 – відео, від якого кожний глядач отримає справжню естетичну насолоду під час перегляду. Це пісня, виконана Meduza, Becky Hill and Goodboys під назвою «Lose control». Відео є чудовою сумішшю пристрасті та запальних танцювальних ритмів.

Video 4 – відео, створене на пісню відомого київського гурту «Firelake» «Dirge for the Plannet». Даний хіт став справжньою подією в світі важкої музики і був використаний як саундтрек до відеогри «S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl». Гурт успішно поєднує українські фольклорні мотиви з сучасними тенденціями світової рок-музики. Відеокліп на цю пісню відрізняється вдумливим ставленням до навколишньої дійсності і глибиною проникнення в текст.

Video 5 – пісня Аріани Гранде «7 rings», яка довгий час трималась на перших місцях хіт-парадів багатьох країн світу. Це жвава і мелодійна композиція в стилі R&B, і автори відео чудово відобразили її характер. Відеокліп наповнений кольорами, чудовими краєвидами і танцями.

Video 6 – The Hills – відома пісня канадського співака The Weekend, присвячена темі людських стосунків. Пісня надзвичайно меланхолійна і вдумлива, і автори відеокліпу зробили все можливе, щоб передати її характер.

Video 7 – німецька пісня. Відеокліп демонструє іронічне і веселе сприйняття навколишнього світу, що сповнене радістю та викликає у глядача мимовільну посмішку.

Компетентне журі у складі викладачів кафедри іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін на чолі з п. Крісом Кірбі оцінювали роботу студентів-авторів відеокліпів за системою розроблених кафедрою критеріїв.

Спеціальними призами були відзначені кліпи: Ed Sheeran Photograph, Firelake «Dirge for the Planet», German Song. Відеороботи – Billie Eilish «Bad Guy»; Meduza, Becky Hill and Goodbye «Lose Control»; The Weekend «The Hills»; Ariana Grande «7 Rings» були відзначені заохочувальними призами.

До нових зустрічей у Голлівуді!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Третій тиждень іноземних мов / Університет / 02.03-05.03.2020Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 16 березня 2020 16:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Конкурс відеокліпів My Hollywood 2020