Майстер-клас від Центру розвитку кар’єри для студентів спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас від Центру розвитку кар’єри для студентів спеціальності «Туризм»

18 лютого 2020 Новини та події

«Плануй свою кар’єру свідомо!» – саме під таким лозунгом на початку лютого пройшов майстер-клас від Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» для студентів спеціальності «Туризм».

Спікером заходу виступила Анастасія Якименко – профконсультант, психолог Центру розвитку кар’єри.

Учасники отримали інформацію щодо поняття кар’єри, обговорили основні види кар’єр, які виділяють роботодавці на ринку праці. Родзинкою зустрічі була дискусія про три ключових потенціали для розвитку майбутньої успішної кар’єри: інтелектуальний, емоційний, енергетичний з виділенням навичок Soft та Hard, які важливо розвивати студенту для кар’єрного зростання. Наостанок учасники в робочих групах розробили проект «Моя майбутня кар’єра», де описали кроки до «кар’єри мрії» та ймовірні шляхи їх втілення. Зустріч пройшла в атмосфері залученості кожного студента до участі в майстер-класі, в дружньому емоційно позитивному середовищі.

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Анастасії Якименко за професійно проведений захід та надзвичайно креативну атмосферу співробітництва!!!

Дякуємо Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри за сприяння заходу!!! Дякуємо усім студентам за активну участь!!!

Оновлено: Вівторок, 18 лютого 2020 16:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас від Центру розвитку кар’єри для студентів спеціальності «Туризм»