Результати наукової конференції студентів та викладачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» — Університет «КРОК»

Новини та події

Результати наукової конференції студентів та викладачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»

29 листопада 2019 Новини та події

28 листопада 2019 року відбулася наукова конференція студентів та викладачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» на тему: «Геоекономічні пріоритети розвитку експортно-орієнтованого бізнесу україни».

До участі в конференції було запрошено студентів 3-4 курсів спеціальності МЕВ/МТД та викладачів кафедри Міжнародних економічних відносин. Відкрили конференцію: д.е.н., професор кафедри МЕВ Одягайло Б.М., з доповіддю «Основні пріоритети української держави та бізнесу в глобальному світі» та к.е.н., доцент кафедри МЕВ Цевух С.М., з доповіддю: «Забезпечення конкурентоздатності експортно-орієнтованого бізнесу як основа для реалізації експортного потенціалу україни». Доповідачі дали ґрунтовну оцінку стану експортно-орієнтованого бізнесу України, його пріоритетів та перспективних напрямків розвитку.

Студенти 4 курсу, спеціальності МЕВ/МТД-16 Глушко Б. М. та Глушко Я. М. підготували дуже змістовні, наповнені фактажем доповіді про основні експортні галузі України. Відповідно: «Підприємницька активність українських компаній на світовому ринку металу» та «Підприємницька активність українських компаній на світовому ринку зернових».

Cтарший викладач кафедри МЕВ Ніколаєв Д.Г. у своїй доповіді «Експортно-кредитні агентства як механізм розвитку високотехнологічного експорту україни» зосередив увагу на необхідності відкриття в Україні експортно-кредитних агентств для стимулювання та підтримки експортно-орієнтованих підприємств. Як виявилося подібні установи відсутні лише в трьох країнах Європи: в Албанії, Молдові та Україні. Це суттєво гальмує роботу експортно-орієнтованих галузей України.

Студентки 3 курсу, спеціальності МЕВ/МТД -17(з) Возруд В.М. та Галензовська Є.В., виступили з доповіддю: «Місце україни на світовому ринку технологій». Завершив конференцію к.е.н., доцент кафедри МЕВ Горбачук О.І., тема його доповіді: «Політико-дипломатичний супровід українського бізнесу на зовнішньому ринку».

Оргкомітет щиро вдячний усім учасникам конференції. Бажаємо Вам, шановні колеги, міцного здоров'я, творчого натхнення, подальших успіхів у науковій та освітній діяльності!

Оновлено: Субота, 30 листопада 2019 11:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Результати наукової конференції студентів та викладачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»