Професійні студії для туристів «Робота з цільовою аудиторією туристичного агентства онлайн» — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійні студії для туристів «Робота з цільовою аудиторією туристичного агентства онлайн»

29 листопада 2019 Новини та події

Впродовж листопада 2019 року студенти 4 курсу спеціальності «Туризм» стали учасниками серії унікальних професійних студій на тему: «Робота с цільовою аудиторією онлайн туристичного агентства», у рамках курсу «Туристичний бізнес» та програми «Школа професійного зростання».

Заняття проводив Ножовнік Олег Миколайович – кандидат педагогічних наук, доцент, співвласник двох онлайн-бізнес-проектів «Онлайн туристична агенція A&LO Travel» та «Інтернет магазин італійської кави «Caffe Grano D’oro».

Студенти були у захваті, слухаючи фахівця-практика!

Майбутні фахівці з туризму тренувалися у визначенні цільової аудиторії, створенні портрету цільового клієнта, розробці контент-плану, написанні постів для соцмереж. Вони також вчилися розробці логотипу, створенні лендінгу й «воронки продажу», ознайомилися з деяким хитрощам SMM.

Студенти змогли набути чи «прокачати» бізнес-навички, що необхідні для роботи з цільовою онлайн аудиторією щодо реклами туристичного продукту.

Кафедра туризму висловлює глибоку вдячність Ножовніку Олегу Миколайовичу за майстерність, професіоналізм, глибоке знання справи та надзвичайну щирість та доброзичливість!

Дякуємо усім студентам за активну участь у заходах!

Оновлено: Вівторок, 03 грудня 2019 09:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійні студії для туристів «Робота з цільовою аудиторією туристичного агентства онлайн»