Студенти КЕПІТу побували у м.Львів — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти КЕПІТу побували у м.Львів

08 листопада 2019 Новини та події

31 жовтня 2019 року група студентів Коледжу під керівництвом заступника директора з виховної роботи Н.В.Степаненко відвідала м.Львів.

Пішохідна екскурсія містом тривала три години. За цей час студенти встигли ознайомитися з центральною алеєю міста, оглянути військові меморіали воїнів Української Галицької Армії та польські військові поховання орлят. Особливо вразила величність Собору святого Юра – головний греко-католицький собор у Львові і просто чудовий архітектурний комплекс у стилі рококо. Саме звідси роками велося управління релігією міста. Ця споруда пов’язана з іменами митрополита Андрея Шептицького та Йосипа Сліпого.

Потім вони побачили палац Потоцьких, Львівський університет, Будинок Вчених, готель «Жорж», Порохову вежу, костел Антонія та ряд не менш цікавих споруд. Згодом був нелегкий підйом на Високий Замок – сьогодні пагорб посеред Львова, на якому століттями стояла укріплена кам’яна фортеця, що слугувала додатковим форпостом фортифікації. До наших часів фортеця не збереглася – вона була розібрана в XIX столітті. Але можна побачити залишки та Курган Люблінської унії – пам’ятний насип, який був зроблений на місці замку. На вершині кургану є оглядовий майданчик, звідки відкривається повна панорама міста.

Після не зовсім легкої, проте надзвичайно пізнавальної пішохідної мандрівки студенти насолоджувались смачненькими реберцями в «Реберні під Арсеналом», яка вже стала візитівкою міста.

Хочемо побажати усім неймовірних вражень від незабутніх подорожей!

Оновлено: П'ятниця, 08 листопада 2019 18:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти КЕПІТу побували у м.Львів