Студенти КЕПІТу в Чернівцях — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти КЕПІТу в Чернівцях

08 жовтня 2019 Новини та події

4 жовтня 2019 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій під керівництвом заступника директора Коледжу з виховної роботи Степаненко Наталії В'ячеславівни вирушили в екскурсійну поїздку до міста Чернівці.

Надзвичайно цікаві розповіді екскурсовода під час пішохідної екскурсії містом запам'ятаються студентам на все життя. Свято-Духівський собор, Соборна площа, будинок-корабель, будівля Головпоштамту, площа Турецької криниці, Костел Воздвиження Всечесного Хреста, Миколаївський собор, собор Успіння Пресвятої Богородиці та чимало іншого побачили першокурсники... Проте, найбільш вразила усіх архітектура та велич Чернівецького університету. Затишну та цікаву атмосферу під час екскурсії створював екскурсовод Микола, який подавав факти з гумором та жартами. А потім, для кращого запам'ятовування, перепитував їх кілька разів.

«А ще нам пощастило, бо саме 5 жовтня жителі Чернівців святкують День міста. Урочисті заходи, ярмарки, майстер-класи відбувалися на кожній площі міста. Ми дуже пізнавально і весело провели ці вихідні» – розповідають учасники екскурсії.

Студентське життя Коледжу вирує активно не лише під час навчання, а й у вихідні дні. Таким чином, студенти можуть не лише ознайомитися з найчарівнішими куточками нашої країни, а й отримати неймовірні враження на все життя!

Оновлено: Вівторок, 08 жовтня 2019 09:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти КЕПІТу в Чернівцях