«Шалена фотосушка» в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

«Шалена фотосушка» в Університеті «КРОК»

24 квітня 2019 Новини та події

19 квітня 2019 року в холі Університету відбувся проект «Шалена фотосушка».

«Шалена фотосушка» – це проект з обміну фотографіями, який включає в себе виставку фотографій, але не в звичайному музейному форматі, а в дещо іншому: цей процес нагадує сушку, від цього і пішла назва. Знімки може принести кожен бажаючий та забрати ті, що сподобалися.

Фотографія – дзеркало душі, вона може розказати багато потаємного про людину та показати її справжнє обличчя. Хол Університету на один день перевтілився у велику фотосушку, де кожен бажаючий міг переглянути фото і не просто отримати естетичну насолоду, а й спробувати розгадати той цікавий задум, який хотів передати автор фотознімка.

У заході взяли участь студенти всіх факультетів, представивши на загальний огляд свої світлини. Упродовж дня студенти, педагоги та працівники Університету «КРОК» мали змогу проголосувати за кращі з кращих.

Під час такого атмосферного заходу проводилася акція «Добро творити легко». Кожен факультет Університету приніс солодощі та випічку, яку продавали під час акції. Зібрані кошти підуть на благодійність дітям-сиротам.

Наприкінці заходу організатори оголосили результати кращого фото проекту «Шалена фотосушка». Перемогли Кіріл Білоха та Давидов Максим.
Вітаємо переможців та щиро бажаємо успіхів у їх творчих починаннях! Дякуємо Студентській раді Університету за такий чудовий проект та благодійну акцію!
 
Оновлено: П'ятниця, 26 квітня 2019 09:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Шалена фотосушка» в Університеті «КРОК»