Туристична вітальня «Культура та туристичний потенціал Ірану» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туристична вітальня «Культура та туристичний потенціал Ірану»

26 лютого 2019 Новини та події

20 лютого 2019 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» бакалаврату та 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками туристичної вітальні «Культура та туристичний потенціал Ірану» в рамках спільного проекту кафедри туризму та Управління міжнародного співробітництва «Міжкультурна взаємодія: від серця до серця».

Гостями вітальні стали іноземні студенти підготовчого відділення Університету «КРОК», представники Ірану, Дехган Деларам Еліяс, Чулакі Мохаммад, Ягутпур Камяб.

Гості познайомили студентів із країнознавчими образами Ірану, з особливостями культури і мистецтва. На весь світ відомі унікальні архітектурні споруди, витвори ремесел, і звичайно, поетична спадщина. Захоплююче та проникливо гості продекламували поетичні рядки рідною мовою.

Студенти слухали з глибокою зацікавленістю. Було поставлено багато запитань щодо сучасного життя в Ірані, щодо адаптації іноземних студентів в Україні, планів на майбутнє.

Багатогранний світ культури зближує людей, сприяє формуванню в молодого покоління толерантності, поваги до людей різних національностей. Тому подібні заходи є надзвичайно важливими для формування культури миру!

Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму Університету «КРОК» та Вайнорес Ірина Григорівна – завідувач економічного відділення та відділення сфери обслуговування Коледжу економіки, права та інформаційних технологій щиро подякували гостям туристичної вітальні за цікаву розповідь, а слухачам – за активну участь у заході!

Висловлюємо глибоку вдячність Каспаровій Тамарі Едуардівні – викладачу англійської мови Управління міжнародного співробітництва за активну участь в організації заходу та високий професіоналізм!

Щиро дякуємо Лотарєву Андрію Григоровичу – начальнику Управління міжнародного співробітництва за підтримку спільного творчого проекту!

Оновлено: Середа, 27 лютого 2019 09:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туристична вітальня «Культура та туристичний потенціал Ірану»