Студенти економічних спеціальностей відвідали Business for Smart Cities — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти економічних спеціальностей відвідали Business for Smart Cities

06 лютого 2019 Новини та події

29–30 січня 2019 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» разом з кураторами від кафедри національної економіки та фінансів доцентом Плетенецькою С.М. та циклової комісії з підготовки у сфері фінансів доцентом Румиком І.І., а також методистом КЕПІТу Цирин К. відвідали глобальний захід Business for Smart Cities, який відбувся в НСК «Олімпійський».

У роботі Експоконгресу взяли участь урядовці МЕРТу, мери міст Барселони, Вінниці, Дрогобича, Києва, Олександрії; представники міжнародних компаній Естонії, Польщі, Казахстану, Нідерландів, США, Швейцарії, Іспанії, Сінгапуру. Більшість спікерів виступали іноземною мовою, тому була можливість покращити свої навички спілкування розмовною англійською мовою.

Програма заходу була насичена, різноманітна, яскрава. Відбулися конференції «Розумна мобільність», «Розумне навколишнє середовище», «Розумна економіка», «Розумний спосіб життя». Цікавим та пізнавальним був конгрес «Розумні міста в регіоні: досвід та виклики». Наші студенти знайомилися з інноваціями та досягненнями в межах роботи Експоконгресу та набиралися досвіду й знань щодо тематики заходу.

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти економічних спеціальностей відвідали Business for Smart Cities