День відкритих дверей — Університет «КРОК»

Новини та події

День відкритих дверей

26 січня 2019 Новини та події

26 січня 2019 року в Університеті «КРОК» відбувся День відкритих дверей.

Цього дня наш Університет відвідало дуже багато гостей. Для них були організовані екскурсії, під час яких персональні менеджери зі вступу презентували просторі університетські аудиторії, обладнані сучасними технічними засобами. Гості прискіпливо оглянули комп’ютерні класи, оснащені гаджетами останніх років.

Майбутні абітурієнти та їхні батьки мали змогу отримати інформацію про навчальний заклад, дисципліни, які вивчають студенти, та отримати відповіді на всі важливі запитання.

Відвідувачі були задоволені такою формою знайомства з навчальним закладом і виявили щиру зацікавленість, а також дякували за вичерпну та корисну інформацію, за відкритість та щирість спілкування.

Університет «КРОК» – це не просто заклад вищої освіти сучасного рівня, а заклад зі своїми традиціями, креативним підходом як до навчання й практики, так і до виховання та формування непересічної особистості.

Тих, хто в День відкритих дверей переступив поріг Університету, все ніби закликало: приєднуйтеся до нас, до нашої активної працьовитої успішної «КРОКівської» сім’ї.

Шановні друзі! Якщо ви пропустили День відкритих дверей, проте прагнете дізнатися більше про Університет і Коледж, у вас є запитання щодо умов та особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг, завітайте на наступний День відкритих дверей. Інформацію про дні відкритих дверей шукайте на сайті або запитуйте за телефоном 044 455-57-57 (департамент зв'язків з громадськістю, каб. 316).

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День відкритих дверей