Ірина Сингаївська: Психологія – це все моє життя — Університет «КРОК»

Новини та події

Ірина Сингаївська: Психологія – це все моє життя

12 грудня 2018 Новини та події

7 грудня 2018 року директор Навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» кандидат психологічних наук, доцент Ірина Сингаївська завітала до студії «Журналіста».

В інтерв'ю Ірина Валентинівна розповіла про конференцію, яку проводила Українська спілка психотерапевтів (УСП) в Університеті «КРОК». Вона поділилася враженнями від заходу, розповіла про його мету, результати.

Ірина Валентинівна наголосила, що Навчально-науковий інститут психології є не окремою юридичною одиницею, а частиною Університету «КРОК», який діє на ринку освітніх послуг уже більш ніж 26 років, є ліцензованим, акредитованим вищим навчальним закладом і видає дипломи, зареєстровані державою. Навчально-науковий інститут психології складається з кількох підрозділів, що спрямовані на те, щоб якісно готувати психологів, які працюватимуть в Україні. Це кафедра психології, навчально-практичний психологічний центр «Крок за КРОКом» і психологічна лабораторія.

Відеоверсія інтерв’ю з директором Навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» кандидатом психологічних наук, доцентом Іриною Сингаївською.

 

 
 
Оновлено: П'ятниця, 14 грудня 2018 08:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Ірина Сингаївська: Психологія – це все моє життя