Подорож-екскурсія до парку «Київська Русь» — Університет «КРОК»

Новини та події

Подорож-екскурсія до парку «Київська Русь»

29 листопада 2018 Новини та події

24 листопада 2018 року активісти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій побували у захоплюючій подорожі до парку «Київська Русь»!

Своїми враженнями від подорожі поділилася студентка 1 курсу Коледжу групи МА-18к Кравченко Анастасія:

«Ця подорож була незабутньою. У той момент, коли наша юрба сідала в автобус, розваги лише починалися. Усю дорогу ми їхали, співали! Уявіть собі! Наталія В’ячеславівна, заступник директора Коледжу з виховної роботи, та молодші куратори також до нас приєдналися.

Нашого екскурсовода звали Весна. Чудове ім‘я, чи не так? Одяг кожного з працівників тутешнього «стародавнього містечка» був майже автентичний – тепленькі кожушки, прикрашені візерунками; шапки з шерсті, гарненькі чобітки. Наша екскурсія розпочалася з карти, що розташована біля входу. І першим пунктом нашої подорожі було Передмістя. Усе було обрамлено захисними спорудами, усюди збудовані бідненькі будиночки, де жили звичайні селяни. Трішки далі стояла захисна стіна, пройшовши через яку ми потрапимо до дитинця. Тут жили заможніші люди. Будинки відрізнялися від попередніх – візерунки на дереві, більш витончена різьба та форма. Поруч побудована Церква св. Василя, названа на честь Володимира Великого (Володимир Великий був хрещений під ім’ям Василь, саме тому так була названа церква). Аби уявити людей, які жили і в передмісті, і в дитинці, ми завітали до музею костюмів. Костюми лицарів, звичайних селян, гарненьких дівчат з прикрасами – усе змальовувало жителів Київської Русі. У неї були свої засоби захисту від ворогів – високі й круті схили, яри з штучним болотом та інше. Трішки далі нам показали красиві дерев’яні споруди, що були вирізьблені на конкурсах різьби по дереву минулих років; якорі, привезені з Криму, неймовірний човен, на яких раніше переміщалися річкою Дніпро (Борисфеном) князі. Ми також відвідали музеї ткацтва та каменярства.

Так, звісно, це все чудово, захоплююче та пізнавально, проте -6 градусів на вулиці дали про себе знати. Нашою фінальною точкою екскурсії була ковальня. Далі була стрільба з лука. Це так цікаво і весело. Потім ми дивилися фінальні бої «Витязь Київського дитинця», це було надзвичайне явище. Особливо коні, на яких воїни билися та демонстрували трюки. Це була ну суперепічна битва!

На цьому, в принципі, наша подорож парком «Київська Русь» і завершилася, але розваги продовжувалися. Знову сівши до автобуса, ми ввімкнули на повну музику і почали танцювати та співати.

Ця поїздка була надзвичайною, попри шестиградусний мороз, вона була дійсно чудовою. Від усіх учасників можу порекомендувати поїхати туди, бо там дійсно є на що подивитися».

Велику подяку висловлюємо нашому ректору Сергію Михайловичу та адміністрації за організацію такої чудової поїздки!

Оновлено: П'ятниця, 30 листопада 2018 11:00
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Подорож-екскурсія до парку «Київська Русь»