Туризм: екскурсія до готелю «Premier Hotel Rus» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: екскурсія до готелю «Premier Hotel Rus»

14 листопада 2018 Новини та події

12 листопада 2018 року студенти 1-го курсу спеціальності «Туризм» відвідали готель «Premier Hotel Rus» у рамках дисципліни «Вступ до фаху» та програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму».

«Premier Hotel Rus» − це 3-зірковий готель, розташований у самому центрі ділового, культурного та історичного Києва, поряд зі станцією метро «Палац спорту» та Олімпійським стадіоном. Завдяки великій кількості конференц-залів готель є улюбленим місцем бізнес-туристів, маючи практично повну завантаженість упродовж усіх сезонів. Готель є складовою мережі «Premier Hotels and Resorts», яка включає готелі від 5 до 3 зірок по всій Україні, об’єднані загальною властивістю – професійним та якісним сервісом.

Піменова Наталія Юріївна, яка опікується кадровими питаннями, організувала цікаву екскурсію, під час якої співробітники розповіли про номерний фонд готелю, показали номери різної категорії, зокрема «Люкс» та «Люкс Прем’єр», ресторан «Русь». Студенти мали змогу дізнатися про особливості роботи персоналу готельного комплексу, системи преміювання працівників, а також історію готелю.

Студенти особисто познайомилися з управляючим підрозділами ресторанного сервісу Захаровим Ігорем Володимировичем, який провів екскурсію по ресторану, висловив бажання працювати з майбутніми фахівцями туристичної сфери вже з першого курсу.

Студенти були вражені краєвидами з вікон номерів готелю, а також його гостинним персоналом, який проявив професіоналізм та доброзичливість.

На екскурсії студенти зрозуміли, що їм потрібно ще багато вчитися, отримувати знання та навички, особливо з іноземної мови, які допоможуть у подальшому отримати престижну роботу.

Щиро дякуємо Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри та Гаврилюк Світлані Павлівні – доценту кафедри туризму за організацію та проведення екскурсії!

Оновлено: Середа, 14 листопада 2018 16:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: екскурсія до готелю «Premier Hotel Rus»