Майстер-клас «Startup: як to start?» у рамках проекту «Історія одного успіху: люди, які поряд» — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас «Startup: як to start?» у рамках проекту «Історія одного успіху: люди, які поряд»

07 листопада 2018 Новини та події

30 жовтня 2018 року в читальній залі нашого Університету відбулася вже V зустріч проекту «Історія одного успіху: люди, які поряд» (випускники).

Цього разу до Коледжу економіки, права та інформаційних технологій завітала ще юна, але вже успішна випускниця КЕПІТу Аніта Малишенко, засновниця брендів «Майстерня М'ята» та Choice, з майстер-класом «Startup: як to start?». Вона з радістю відгукнулась на наше запрошення і з великим задоволенням поділилася зі студентами Коледжу власним цінним досвідом створення бізнесу.

У рамках зустрічі було детально проаналізовано кожний важливий крок по запуску startup, опрацьовано практичні поради для уникнення будь-яких можливих помилок. Студенти згенерували 50 ідей першої власної справи та зарядилися духом підприємництва. 

Усі, хто відвідав цей захід, подякували спікеру за її неймовірний виступ, оскільки кожен для себе виніс необхідні навички та лайфхаки, які стануть у нагоді в майбутньому.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Майстер-клас «Startup: як to start?» / проект «Історія одного успіху: люди, які поряд» /30.10.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 11 березня 2019 17:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас «Startup: як to start?» у рамках проекту «Історія одного успіху: люди, які поряд»