Студенти кафедри дизайну на презентації в торговельному комплексі «АГРОМАТ» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти кафедри дизайну на презентації в торговельному комплексі «АГРОМАТ»

06 листопада 2018 Новини та події

1 листопада 2018 року студенти кафедри дизайну відвідали презентацію новітніх матеріалів, яка відбулася в «АГРОМАТ», та познайомилися з найсвіжішими та найактуальнішими трендами в індустрії дизайну.

Презентація пройшла у теплій і невимушеній атмосфері. Під час заходу Сергій Ігнатенко – агент фабрики La Fabbrica – ознайомив присутніх з новинками Cersaie 2018 італійського виробника La Fabbrica та надвеликими форматами бренда AVA. AVA Luxury Italian Ceramics – бренд виробника – фабрики La Fabbrica Ceramiche. Під торговою маркою AVA випускається керамічна плитка елітних категорій. З облицювальною керамікою торгової марки AVA приміщення перетворюються до невпізнаваності, наповнюються оригінальною та майстерною гармонією.

Наступна презентація була від Миколи Сергєєва, виконавчого директора «ТЕСЕ Україна». Її тема – «Дизайн і креатив. Свобода в дизайні з ТЕСЕ». «ТЕСЕ» створює і продає свої технічні рішення в Німеччині та в усьому світі, будуючи власну стратегію на довгострокових відносинах зі споживачами. Компанія регулярно залучає споживачів та дизайнерів до розробки нової продукції.

Презентації новітніх матеріалів допомагають студентам зрозуміти, що будь-яке надскладне технічно чи художньо рішення стає можливим, а розвиток індустрії полегшує роботу дизайнера у створенні середовища, максимально комфортного та зручного для людини.

Оновлено: Четвер, 14 березня 2019 16:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти кафедри дизайну на презентації в торговельному комплексі «АГРОМАТ»