Результати XI профорієнтаційного табору PROF CAMP — Університет «КРОК»

Новини та події

Результати XI профорієнтаційного табору PROF CAMP

06 листопада 2018 Новини та події

3 листопада 2018 року завершився XI профорієнтаційний табір для школярів PROF CAMP.

На початку тижня 22 учні старших класів міста Києва та області прийшли на відкриття табору з важливим питанням «Ким бути?». Попереду на них чекали шість днів занурення у світ різноманітних професій та пошуків омріяного фаху.

Тиждень був насичений цікавими зустрічами та новими знайомствами, свіжими враженнями та позитивними емоціями. За цей період відбулося чимало: було представлено більш ніж 7 професій, проведено 4 екскурсії до компаній та 4 тренінги. Тиждень, сповнений не лише тренінгами, екскурсіями та профорієнтацією, а й шаленою зацікавленістю, з якою наші учасники кожного дня приходили на PROF CAMP. Хтось відкрив для себе багато корисної інформації, хтось з інтересом занурився у роботу великих підприємств, багатьом вдалося зустріти тут нових друзів, але у кожного надовго залишаться приємні спогади про ці осінні канікули.

На закритті профорієнтаційного табору всі учасники із захопленням розповідали про обраний фах під час презентації «Моя професійна мрія». Школярі отримали сертифікати зі знижкою на відвідання квест-кімнат в ExitGames.ua.

За активну участь та представлення своїх презентацій старшокласники отримали цінні подарунки від компаній – партнерів проекту та Університету «КРОК».

Під час роботи табору також проводився фотоконкурс для учасників у соціальних мережах. Його переможцем стала Лук’яненко Дар'я, яка отримала круту бананку від «Choice – рюкзаки made in UA».

Усі учасники отримали подарунки під час розіграшу лотереї від Університету «КРОК» та компаній-партнерів: ExitGames.ua надала школярам сертифікати на відвідання квест-кімнат, Університет «КРОК» – сертифікати на знижку розміром 10% на оплату першого навчального півріччя та пам’ятні подарунки.

Організатори табору висловлюють вдячність партнерам та компаніям, які підтримали проект і долучилися до його реалізації. Щира подяка JuniorБанку, компанії CHOICE, Асоціації випускників Університету «КРОК», готелю «Україна», Центру розвитку кар’єри Університету, компанії Microsoft Ukraine, ExitGames.ua. Окрему подяку висловлюємо викладачам, спікерам проекту: Антону Сорокону, Олександру Галаніну, Анні Полісученко, Аліні Желепі, Ірині Сингаївській, Надії Лоліній, Артему Азояну, Мелько Людмилі, Тарасу Рочкаю, Альоні Яремчук.

Вітаємо випускників PROF CAMP та бажаємо професійного розвитку!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Profcamp 11 / SPG / 29.10.2018 - 03.11.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 07 листопада 2018 14:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Результати XI профорієнтаційного табору PROF CAMP