Університет КРОК розпочинає готувати спеціалістів з контекстної реклами Google AdWords — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет КРОК розпочинає готувати спеціалістів з контекстної реклами Google AdWords

24 вересня 2018 Новини та події

Університет «КРОК» стає першим закладом вищої освіти, який починає підготовку сертифікованих спеціалістів з контекстної реклами Google AdWords.

З переходом багатьох бізнесів в Інтернет, значно виріс попит на спеціалістів у галузі SMM та контекстної реклами. Саме тому Центр розвитку кар’єри спільно із Тренінговим центром «Connect» запускає проект «Реклама Google AdWords» для студентів та співробітників Університету. Проект має на меті зробити освіту максимально практичною та підлаштованою під сучасний ринок праці. Учасники здобуватимуть практичні навички та компетенції для старту кар’єри в сфері інтернет-маркетингу та просування бізнесу в Інтернет.

За результатами активності під час навчання на студенів чекає працевлаштування в міжнародну компанію Google Ukraine та компанії-партнери Тренінгового центру «Connect». Співробітники Університету в подальшому працюватимуть над просуванням сайту Університету в пошуковій системі Google, що підвищить пізнаваність сайту та значно полегшить пошук спеціальностей для абітурієнтів.

Висловлюємо велику вдячність кафедрі маркетингу та поведінкової економіки, а також департаменту зав’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК» за активну підтримку в підготовці проекту!

Оновлено: П'ятниця, 28 вересня 2018 19:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет КРОК розпочинає готувати спеціалістів з контекстної реклами Google AdWords