Фестиваль «КРОК» збирає друзів» — Університет «КРОК»

Новини та події

Фестиваль «КРОК» збирає друзів»

24 травня 2018 Новини та події

19 травня 2018 року в Університеті «КРОК» відбулась мегаподія унікального формату – родинне свято-фестиваль «КРОК» збирає друзів».

Святковий тиждень з нагоди дня народження Університет «КРОК» завершив красивим великим родинним фестивалем «КРОК» збирає друзів». Університет вже другий рік поспіль проводить не просто день відкритих дверей, а грандіозний захід, якому немає рівних – фестиваль «КРОК» збирає друзів».

Захід такого формату дає можливість студентам та їхнім батькам неформально поспілкуватися з викладачами та співробітниками Університету і Коледжу. Саме під час фестивалю майбутні студенти також можуть познайомитися з навчальним закладом ближче, дізнатися про спеціальності у галузях права, економіки, міжнародних відносин, менеджменту, комп’ютерних наук, психології, журналістики, дизайну та медицини.

Перед центральним входом до Університету на головній сцені відбулося відкриття фестивалю. Ректор Лаптєв С.М. у вітальному слові підкреслив, що Університет знаходиться на перших сходинках рейтингів освітніх закладів України і впродовж декількох років займає перші місця серед кращих приватних закладів освіти. Під час відкриття фестивалю було нагороджено подяками та грамотами найкращих студентів, які мають активну громадянську позицію та зробили вагомий внесок у формування іміджу Університету.

В актовій залі від самого ранку порядкували таланти – відбувся концерт для батьків. Зі сцени лунали пісні, звуки гітари змінювалися українською поезією та енергійними танцями у виконанні студентів.

Аудиторії, в яких проводилися консультації щодо вступу до Коледжу та Університету, були вщент переповненими, проте це не завадило співробітникам інформаційного відділу приймальної комісії відповісти на всі запитання вступників та їхніх батьків, розповісти про умови вступу, можливості та перспективи навчання.

«Наші студенти мають чудові можливості працювати у вітчизняних та міжнародних компаніях, займаючи вагомі посади», – зазначила проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Н.В. Університет та Коледж орієнтуються у своїй роботі на практичні навчальні програми, які дають студентам додаткові професійні компетенції, що допоможуть їм стати конкурентоспроможними на ринку праці.

Університет «КРОК» – це не лише якісна освіта, а й розвинена корпоративна культура, яка об’єднує і студентів, і викладачів, і співробітників навчального закладу. Тут немає культу викладача, який на декілька рівнів вищий за студента – в цьому, певне, і є родзинка Університету «КРОК».

У численних приміщеннях закладу, на центральному подвір’ї, у парковій зоні відбувалася надзвичайна кількість різного роду подій: благодійний ярмарок, де власні малюнки, витинанки, ліплення, саморобні іграшки тощо пропонували гостям та учасникам фестивалю студенти та викладачі. Особливість такого ярмарку полягала в тому, що кошти від продажу будуть передані вихованцям школи-інтернату № 15 м. Києва. У парковій зоні на екологічній території проводили майстер-класи з квілінгу, вишивки, гаптування, плетіння члени клубу ЕКО «ЛОТОС». Консультації від Центру розвитку кар’єри на центральному подвір’ї допомагали студентам стати ближче до омріяної роботи.

Не залишився порожнім і бібліотечний простір – там відбувалася виставка трендів у сфері інформаційних технологій (роботехніка, віртуальна реальність) від студентів навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій.

У холі на третьому поверсі відбулося підбиття підсумків та винагородження переможців конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії».

У рамках фестивалю відбувся лекторій-Studio «Туристичні образи світу», який організувала завідувач кафедри туризму Л.Ф. Мелько. Під час лекторію студенти ІІ курсу спеціальності «Туризм»: Гороховська Н., Глуховська К., Смоян Е. та студентка ІІІ курсу Коледжу спеціальності «Готельне обслуговування» Острогляд К. представляли кращі творчі роботи, виконані впродовж усього навчального року. Крім того, відбувся майстер-клас для батьків «Психологічні особливості підліткового віку. Підліткова любов. Поради психолога підліткам і батькам» від доцента кафедри психології О.М. Васильченко, а також майстер-клас з журналістики в рамках проекту «Школа майбутнього дипломата» та «КРОК до міжнародної журналістики» від медіатренера, постійного тренера консультанта Національної суспільної телерадіокомпанії України І. Куляса. Крім того, було презентовано нову спеціальність «Медсетринство» під час акції «КРОК до здоров’я».

Київський ліцей бізнесу організував свою «територію лідерства», де учні, вчителі та батьки зварили смачний традиційний ліцейський куліш, яким пригощали всіх гостей фестивалю.

Значна кількість батьків та дітей ознайомилися з умовами навчання в Університеті та Коледжі і просто з користю провели цей день. Партнерські стосунки, завдяки яким процес навчання стає легким та цікавим, – ось головні риси Університету «КРОК».

Святкування дня народження, як і фестиваль «КРОК» збирає друзів», завершено, а Університет гостинно відчиняє двері для майбутніх студентів.

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фестиваль «КРОК» збирає друзів»