Урочисте зібрання студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Урочисте зібрання студентів

17 травня 2018 Новини та події

17 травня 2018 року в актовій залі Університету «КРОК» відбулося урочисте зібрання студентів.

У цей день було багато  подарунків та лунало безліч приємних слів, і це заслужено, адже впродовж року в Університеті відбулася низка унікальних та незабутніх заходів і проектів. Студенти брали участь у міжнародних та всеукраїнських олімпіадах і конкурсах, у спортивних змаганнях, вчилися ставати лідерами, готували цікаві культурні заходи, були активними не лише в навчанні, а й у громадському житті, були завжди соціально та корпоративно відповідальними!

За активну участь у громадському житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету грамотою нагороджено: Андріеті Олександра, Вовчок Вікторію, Горобченко Олександру, Жилу Єлизавету, Заярну Ніну, Кириченка Дмитра, Коваленка Олександра, Корчагіну Ірину, Коцюбу Анастасію, Круговець Максима, Лойко Єлизавету, Луцюк Христину, Мелащенка Олексія, Патрах Марію, Пономаренка Дмитра, Репу Тетяну, Скопицького Андрія, Ткаченко Марину.

За активну участь у громадському і науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету грамотою нагороджено: Батуріну Ольгу, Бєглову Світлану, Голубєву Емілі, Гурського Дмитра, Давиденко Аліну, Давиденко Валерію, Донця Олександра, Донця Володимира, Єловську Євгенію, Кашубу Соломію, Клименко Катерину, Ключкея Владислава, Ковальову Олександру, Кравцова Лева, Красій Вікторію, Лапай Юлію, Луценко Діану, Николин Богдану, Писану Дарину, Піхало Софію, Плугіну Дар'ю, Прилуцьку Валерію, Сліпчука Владислава, Сорокопуд Вікторію, Товкач Катерину, Турукіна Романа, Тю Аніту, Черновську Анну, Шепітька Олександра, Штака Владислава, Янковську Катерину.

За успіхи у вивченні дисциплін теоретико-економічного циклу та активну участь у роботі наукового студентського гуртка «Економічні інститути української державності періоду української революції 1917-1921 років» грамотою Університету нагороджено: Виндюк Світлану, Головіну Дар’ю, Гончарова Микиту, Гребеника Віктора, Гронського Івана, Жукотського Матвія, Павлик Катерину, Ровську Ольгу, Скворцова Артема, Цісар Анастасію.

За активну участь у науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету нагороджуються почесною грамотою переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук: Бандура Юлія, Бєглова Світлана, Бузовецька Анна, Бурим Юрій, Головченко Лілія, Гончаренко В’ячеслав, Гронський Іван, Дорошенко Богдан, Єловська Євгенія, Коваль Владислава, Крамаренко Борис, Кучмєєв Олександр, Кучук Кирило, Літвін Інна, Мілашенко Дар’я, Николин Богдана, Разумей Ігор, Рибалко Ірина, Семенюк Артем, Сліпко Світлана, Сліпчук Владислав, Товкач Катерина, Фігіна Лілія, Хмара Сергій, Цирин Каріна, Шевчук Костянтин, Янковська Катерина, Ярощук Анна.

За активну участь у науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету нагороджуються почесною грамотою призери Всеукраїнського конкурсу наукових проектів з маркетингу «Креатив-баттл «Рекламний Полігон»: Бордюженко Марина, Волошина Алла, Книш Віктор, Петренко Анастасія, Руліковська Наталія, Сидрова Вероніка, Ярова Ольга.

За сумлінність та наполегливість у навчанні та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету грамотою Університету нагороджено: Андріеті Олександра, Барай Кенді, Берладин Оксану, Бурим Юрія, Ващенка Ігоря, Верховську Альону, Вигонського Євгенія, Виндюк Світлану, Воробйову Вікторію, Глушка Ярослава, Головіну Дар’ю, Гончарова Микиту, Горбаченко Олександру, Гребеника Віктора, Григор'єва Миколу, Гуркову Аліну, Даренську Крістіну, Деректоренко Анну, Донченко Тетяну, Дюльгерову Ірину, Желепу Аліну, Казік Тетяну, Карнаух Тетяну, Касап Юлію, Корецьку Марину, Корженка Олексія, Коритник Юлію, Кохан Діану.

За сумлінність та наполегливість у навчанні та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету грамотою Університету нагороджено: Коцур Марину, Крамаренко Бориса, Кривенко Марину, Кудряшова Євгена, Курінну Тетяну, Лєляєву Ольгу, Лобановську Вікторію, Львову Анастасію, Маремуху Олександру, Марину Юрія, Машевську Катерину, Мелащенка Олексія, Мусієнко Злату, Нечволоду Євгенію, Оліференко Вікторію, Павлик Катерину, Пирог Альону, Півнюка Романа, Підчасюка Михайла, Попова Олександра, Разумея Ігоря, Рибалка Катерину, Ровську Ольгу, Бісімва Мауріс Кібеза, Дінка Баюш Мамо, Маагоне А Мпоне Крістелль Клауд Бабетт, Омолоба Олуватоїн, Саламі Олалейе Агабус, Шеріфф Ванді Шеку.

За сумлінність та наполегливість у навчанні та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету грамотою нагороджено: Самуня Владислава, Сафронову Карину, Сахарова Леоніда, Сивак Ольгу, Сулиму Ірину, Счастну Ганну, Ташоян Любов, Титюченко Дар’ю, Фастовець Ясміну, Федько Катерину, Хмару Сергія, Циганок Юлію, Цісар Анастасію, Чайку Юлію, Чернишову Ксенію, Чернікову Юлію, Шабанову Анастасію, Школу Юлію, Шокола Андрія, Шумар Марію, Ярмоленко Наталію.

За активну участь у технічному та комп’ютерному забезпеченні навчальних занять та корпоративних заходів Університету грамотою нагороджено: Сабадаш Марію та Шевченка Валентина.

За розвиток екологічного та волонтерського руху і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету грамотою  Університету нагороджено: Паламаренко Ангеліну, Руліковську Наталію, Цирин Каріну.

За вагомий внесок у розвиток оздоровчого руху та пропаганду ідей здорового способу життя грамотою Університету нагороджено: Білецьку Анастасію, Дарменка Олександра, Донченко Тетяну, Мелащенка Олексія, Сафронову Карину, Теплюк Аліну.

За активну участь у культурному і громадському житті, створення та реалізацію соціальних проектів та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету грамотою нагороджено: Круківську Діану, Мєдвєдєву Лізу, Перепілку Валерія, Писану Дарину, Попову Марину, Руденко Вікторію, Скворцова Артема, Тю Аніту, Яськів Людмилу.

За вражаючі досягнення у вивченні англійської мови за 2017-2018 навчальний рік («Відкриття року») грамотою Університету нагороджено: Наумова Артура та Кузнецову Юлію.

За вагомі досягнення у вивченні англійської мови за 2017-2018 навчальний рік («Прогрес року») грамотою Університету нагороджено: Чистюхіна Дмитра та Мітєву Ольгу.

За значні досягнення у вивченні англійської мови за 2017-2018 навчальний рік («Прорив року») грамотою Університету нагороджено: Богачова Владислава та Курінну Тетяну.

Дев’ятий рік поспіль до дня народження своєї alma mater випускники «КРОКу» проводять для кращих наших студентів Конкурс на здобуття стипендії Асоціації випускників Університету «КРОК». Номінанти на здобуття стипендії Асоціації випускників Університету «КРОК» 2018 року: Бабенко Юлія, Близнюкова Олександра, Воробйов Олександр, Сидоренко Яна, Штак Владислав, Амельченко Анастасія, Желепа Аліна, Мілашенко Дар’я, Руліковська Наталя. Усі номінанти отримали цінні призи та нагороди від випускників-членів Асоціації випускників Університету «КРОК».

Щиро дякуємо всім учасникам-студентам за активну громадську діяльність на благо процвітання «КРОКу»!

Наш університет для багатьох став місцем здійснення їхніх мрій! Багато хто реалізували свій творчий потенціал, жагу до знань, отримали і продовжують отримувати безцінний досвід життя! Цього тижня «КРОК» святкує 26-у річницю свого дня народження, тож вітаємо його з днем народження! Бажаємо здійснення мрій, бажань, думок!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Урочисте зібрання студентів / 17.05.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 22 травня 2018 11:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Урочисте зібрання студентів