Ласкаво просимо, Ваше Високоповажносте: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні відвідав Університет «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Ласкаво просимо, Ваше Високоповажносте: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні відвідав Університет «КРОК»

18 травня 2018 Новини та події

18 травня 2018 року Університет «КРОК» відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні п. Манодж К. Бхарті.

Індійський дипломат зустрівся з Ректором Університету п. Лаптєвим С.М., Проректором з міжнародних зв’язків п. Ткачем Д.І., Начальником Управління міжнародного співробітництва Університету п. Лотарєвим А.Г. Під час зустрічі С.М. Лаптєв та Манодж К. Бхарті обговорили можливість налагодження співпраці між Університетом «КРОК» та вищими навчальними закладами Індії. Обидві сторони оцінили переговори як плідні та дуже важливі.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні виступив як Speaker of the Day на Першому засіданні Англійського клубу Університету. Англійський клуб Університету – це майданчик розвитку креативного мислення, ефективних підходів у публічній комунікації та освоєння формули успіху людини не тільки в національному, але й у глобальному вимірі.

Перше засідання Англійського клубу Університету розпочалося з вітального слова Ректора Університету п. Лаптєва С.М.

Ректор Університету та Посол вручили грамоти студентам І курсу, які досягли вагомих успіхів у вивченні англійської мови за 2017-18 навчальний рік за наступними номінаціями:

«Відкриття року»:

  • Пирог Альона Олександрівна 1 курс ЮФ
  • Репа Тетяна Юріївна 1 курс МВ
  • Чертков Андрій Ігорович 1 курс КН 17/2
  • Гризовський Дмитро Сергійович 1 курс КН 17
  • Круговець Максим Олегович 1 курс ПС17

«Прогрес року»:

  • Ровська Ольга Миколаївна 1 курс ЕП
  • Вигонський Євгеній Миколайович ПР17 1 курс
  • Бойко Марина Євгенівна 1 курс КН17
  • Гомон Ольга Володимирівна 1 курс КН17

«Прорив року»:

  • Жукотський Матвій Леонідович 1 курс МЕВ
  • Головіна Дар’я Дмитрівна 1 курс ЕП
  • Франчук Тетяна Олександрівна 1 курс КН17
  • Савчин Микита Петрович 1 курс КН17.

Президент Англійського клубу Університету студентка ІІ курсу спеціальності «Міжнародна економіка (англ.)» Кенді Барай представила у своїй доповіді «Англійський клуб університету «КРОК»: презентація перспективних проектів й активностей» можливості англійського клубу як платформи особистісного розвитку кожного його учасника.

У своїй презентації «Роль Індії в твоєму майбутньому» пан Посол розповів про історичні, географічні, соціальні, культурні, мовні та інші особливості Індії. Дипломат акцентував увагу на перспективних можливостях поглиблення співпраці між Індією та Україною, зокрема, в галузі економіки та освіти.

Цікава презентація гостя продемонструвала значну роль Індії в глобальному вимірі, що впливає на формування майбутнього кожного з нас.

Пан Посол переконливо довів, що, здавалося б, далека Індія є важливим фактором у формуванні сучасних трендів у розвитку ІТ-технологій, медичних досліджень, космічних розробок тощо.

Пан Посол ґрунтовно дав відповіді на всі запитання студентів.

З великим задоволенням Ректор Університету вручив грамоту Суман Барай, матері Президента Англійського клубу, за значний внесок в організацію навчально-виховного процесу «КРОКу», що стало для неї приємним сюрпризом.Це був надзвичайно цікавий початок роботи Англійського клубу!

Keep calm and break a leg!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зустріч з Послом Індії в Україні п. Маноджа К. Бхарті / 18.05.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 24 травня 2018 18:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Ласкаво просимо, Ваше Високоповажносте: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні відвідав Університет «КРОК»