Студенти спеціальності «Туризм» відвідали дизайн-готель «11 Mirrors» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» відвідали дизайн-готель «11 Mirrors»

02 листопада 2017 Новини та події

19 жовтня 2017 року студенти 4 курсу спеціальності «Туризм», що вивчають курс «Організація готельного господарства», відвідали дизайн-готель «11 Mirrors» ( «11 дзеркал»). Екскурсію організувала доцент кафедри туризму, кандидат педагогічних наук Сокол Тетяна Георгіївна, яка охоче ділиться знаннями та запалює жагу до знань у наших студентів. 

«11 Mirrors» − це перший дизайн-готель в Україні, що розташований у самому центрі ділового, культурного та історичного Києва. Усього за два кроки від готелю − Національна опера та Володимирський собор, найкращі ресторани та магазини міста. 

Управляюча готелю пані Олеся провела чудову екскурсію, під час якої були показані номери різної категорії та ресторан. Також студентам розповіли про специфіку роботи персоналу готелю, починаючи від покоївок та закінчуючи управляючим закладом.

Готель «11 Mirrors» – атмосферне та затишне місце, де велику увагу приділяють комфорту гостей, слідкуючи за кожною дрібницею.

Готель має 10 поверхів, хоча невеликий за площею, його номерний фонд складає 49 номерів таких категорій: Incognito Superior Room, Desire DeLuxe Room, Signature Premium Room та Lifestyle Executive Suite. На кожному поверсі розташовано 5 номерів, що допомагає створювати атмосферу домашнього затишку.

Дизайнерські рішення готелю спрямовано на створення балансу краси та стилю. Елегантна простота та прямі лінії інтер’єрів − це ідеальний простір для нових думок, ідей та натхнення.

Студенти були дуже вражені екскурсією, інтер’єром готелю та краєвидами з балконів номерів.

Студенти та кафедра туризму щиро дякують керівництву та працівникам готелю «11 Mirrors» за гостинність та професіоналізм, а Сокол Тетяні Георгіївні – за організацію екскурсії!

Шульга Зоя,

студентка IV курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Четвер, 02 листопада 2017 21:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» відвідали дизайн-готель «11 Mirrors»