Многая літа, Аlma mater! — Університет «КРОК»

Новини та події

Многая літа, Аlma mater!

24 травня 2017 Новини та події

Урочисті збори трудового колективу, присвячені 25-річчю заснування Університету «КРОК», які відбулися 16 травня 2017 року, можна впевнено назвати вершиною святкування ювілею. Адже привітати Університет прийшли високоповажні гості, друзі, партнери закладу, випускники, які нині очолюють державні інституції. 

В урочистих зборах взяли участь: Голова Конституційного Суду України Ю.В. Баулін, Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні д-р Ерно Кешкень, Надзвичайний і Повноважний Посол України, народний депутат України, заступник голови Комітету ВРУ у закордонних справах, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення і контролю за діяльністю дипломатичної служби Б.І. Тарасюк, Надзвичайний і Повноважний Посол України, президент Української асоціації зовнішньої політики В.Д. Хандогій, перший віце-президент Академії педагогічних наук України В.І. Луговий, директор Департаменту вищої освіти Міністерства освіти та науки України О.І. Шаров, директор Департаменту освіти та науки, молоді та спорту КМДА О.Г. Фіданян, голова Шевченківської районної в м. Києві держадміністрації О.О. Гаряга. Також присутніми були керівники вишів-партнерів, працівники посольств Грузії, Азербайджану та Білорусії в Україні.

Як зазначив ректор Університету С.М. Лаптєв, представляючи гостей, вони всі 25 років були поряд, допомагаючи, підтримуючи, захищаючи «КРОК» в успішні чи складні періоди його становлення і розвитку.

Колектив Університету «КРОК» нагороджено Почесною грамотою Верховної Ради України. Вручаючи цю відзнаку ректору С.М. Лаптєву, народний депутат України Б.І. Тарасюк сказав: «Те, що «КРОК» і незалежна Україна – ровесники, свідчить про великі та вагомі результати діяльності вашого закладу, його внесок у становлення приватної освіти, підготовку підприємницьких кадрів для молодої держави, які їй були конче потрібні. Нині Університет – кращий приватний виш в Україні, і це оцінила Верховна Рада однією з високих своїх відзнак. Успіхів і подальших успішних кроків на ниві освіти вам усім!»

З привітальним словом виступив голова КСУ Ю.В. Баулін, який був причетний до перших років розвитку Університету, із великим інтересом спостерігав за становленням, зокрема, юридичного факультету, адже працював тоді секретарем фахової ради Міносвіти, яка видавала ліцензії на освітню діяльність. «І сьогодні, коли до мене звертаються з питанням, куди віддати дитину здобувати вищу освіту, я без вагань кажу – в «КРОК», бо знаю цей заклад особисто вже 25 років! Тож злагоди вам, невтомного прагнення до пізнання, шановні!»

Почесну грамоту Академії педагогічних наук України колективу Університету «КРОК» перший віце-президент Академії В.І. Луговий вручив із такими словами: «Ваш навчальний заклад відповідає найвищим критеріям наукової діяльності – адже ви готуєте не лише бакалаврів та магістрів, а й кандидатів і докторів наук, ви продукуєте знаних в Україні та за її межами викладачів. Значних досягнень і надалі вашому закладові на цьому відповідальному шляху!»

Щирими оплесками зустріли присутні О.І. Шарова – директора профільного департаменту МОН України. Адже в минулому Олег Ігорович працював проректором Університету. Від імені міністра Л.М. Гриневич він привітав колектив «КРОКу» з ювілеєм і побажав нашому практико-орієнтованому, багато в чому унікальному і неперевершеному закладові безперервного розвитку і досягнення бажаних результатів.

Грамоту КМДА, якою відзначено заслуги колективу Університету «КРОК», вручила ректору С.М. Лаптєву директор освітнього департаменту КМДА О.Г. Фіданян. Вона зазначила, що приватних вишів у столиці багато, та «КРОК» завжди виділяється серед них якістю освіти, демократичністю стилю навчання, високим рівнем кваліфікації випускників, умінням іти попереду часу і наполегливістю в підштовхуванні освітянських чиновників до необхідних у галузі прогресивних змін та реформ.

Подяку голови Шевченківської районної в м. Києві держадміністрації колективу Університету вручив його колишній студент. Голова РДА О.О. Гаряга пригадав нестабільні часи свого студентства, коли заклад боровся за право видавати дипломи державного зразка і він зі своїми однокурсниками складав відповідні тести Міносвіти. «А тепер я пишаюся тим, що в очолюваному мною районі є такий популярний, такий престижний і потужний навчальний заклад – Університет «КРОК», якому я бажаю многая і многая літа!»

Під час урочистих зборів велика група викладачів та працівників отримала відзнаки ВРУ, АПН України, МОН України, КМДА, РДА Шевченківського району, а також Університету «КРОК» (докладно про нагородні церемонії та списки всіх нагороджених тут).

Збори завершилися чудовим креативним перформансом від засновників. С.М. Лаптєв переконаний, що «КРОК» – це Команда, Корпоративна свідомість, це чудовий Колектив і звичайно ж Кохання. Л.І. Паращенко впевнена, що «КРОК» – це Родина, це Реалізація задумів, Рух уперед, усвідомлений Ризик, тяжка Робота і велика Радість. Ю.М. Гукайло додав, що «КРОК» – це Основа основ, Освіта й Оберіг, це можливість Обганяти без Обмежень, це просто Ого! Т.В. Фініков підвів риску: «КРОК» – це Капітал академічних знань, це Комунікація, Комфортне середовище, універсальний Код успіху і взагалі – життєва Карма тих, хто з ним назавжди разом!

Зі святом! З Ювілеєм! З успіхом, дорогий Університете «КРОК»!

 

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Збори трудового колективу / 16.05.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 24 травня 2017 12:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Многая літа, Аlma mater!