Університет «КРОК» нагороджують і вітають — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» нагороджують і вітають

24 травня 2017 Новини та події

Грамотою Верховної Ради України ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ нагороджений колектив Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК», м. Київ.

 У Розпорядженні Голови Верховної Ради України А. Парубія від 3 квітня 2017 року № 214-к зазначається, що високу відзнаку Університет «КРОК» отримав за вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес, значні успіхи в підготовці висококваліфікованих фахівців та з нагоди 25-річчя створення Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» (м. Київ).

Почесною Грамотою Національної Академії педагогічних наук України Президент Академії В. Кремінь нагородив колектив Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» за значні досягнення у реалізації державної політики в галузі національної освіти, навчанні та вихованні підростаючого покоління та з нагоди 25-річчя заснування закладу.

Подяку директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) О. Фіданян оголошено трудовому колективу вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» за високі досягнення у сфері освіти, сумлінне виконання своїх обов’язків та з нагоди 25-річчя з дня заснування навчального закладу.

Подяку голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації О. Гаряги оголошено колективу Університету економіки та права «КРОК» за високий професіоналізм, самовіддану працю на освітянській ниві та з нагоди відзначення 25-річчя від дня заснування.

Подяку Голови Коломийської районної державної адміністрації Івано-Франківської області Л. Глушкова, Голови Коломийської районної Ради Р. Дячука, Міського голови Коломиї І. Слюзара оголошено керівництву та професорсько-викладацькому складу Університету економіки та права «КРОК» за реалізацію пріоритетів державної політики у сфері вищої освіти, забезпечення доступу молоді до якісної вищої освіти, створення умов для всебічного гармонійного розвитку особистості, розвиток творчого і професійного потенціалу талановитої молоді Коломийщини та з нагоди 25-річчя заснування. Керівництво Коломийської РДА, районної Ради та міста Коломиї висловило надію на подальшу співпрацю в майбутньому у справі підготовки кваліфікованих кадрів.

Вітальна адреса від в.о. Голови Конституційного Суду України Ю. Бауліна «Шановний Сергію Михайловичу!

Шановні колеги Університету економіки та права «КРОК»! Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування 25-ї річниці від дня заснування Університету економіки та права «КРОК»! За період свого існування Університет посів почесне місце серед кращих вищих навчальних закладів нашої держави. Заклад швидко реагує на виклики сьогодення, активно впроваджує новітні технології та постійно вдосконалює процес навчання. Переконаний, що важливі напрацювання, високий фаховий рівень та самовіддана праця колективу дали змогу створити сучасний освітній заклад європейського рівня, що дає можливість отримувати гідну освіту і тим самим має визнання не лише на теренах нашої держави, а й за кордоном. Завдяки зусиллям талановитих педагогів підготовлено тисячі молодих спеціалістів, в Університеті як здійснюється фахова підготовка, так і формується і виховується багатогранна та яскрава особистість. Тож нехай і далі ваш досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал служитимуть зміцненню нашої держави.

Шановний Сергію Михайловичу, під вашим мудрим і талановитим керівництвом, вашому досвідченому та дружньому колективу до снаги підкорення нових висот та зміцнення освітнього потенціалу нашої держави. Вірю, студенти Університету продовжуватимуть добрі традиції та своїми досягненнями впишуть нові сторінки у літопис Університету. Цього святкового дня щиро зичу вам та колективу міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, наснаги та невтомного прагнення до пізнання. Нехай Всемилостивий Господь завжди оберігає вас і ваш славетний Університет та допомагає своїми ласками і щедротами».

Вітальний лист від Міністра освіти і науки України Л. Гриневич

«Шановні викладачі, студенти та співробітники! У житті Університету визначна дата – виповнюється 25 років! За роки становлення Університет став одним із провідних вищих навчальних закладів України, який володіє потужним педагогічним, науковим потенціалом та надає якісну практико-орієнтовану освіту своїм студентам. Сьогодні, в епоху змін та інновацій, навчання і підвищення кваліфікації кадрів мають першочергове значення і виходять на якісно новий рівень. Колектив Університету, розуміючи значимість все більш зростаючих вимог до підготовки фахівців, активно прагне вдосконалювати освітній процес, впроваджувати сучасні навчальні інструменти і програми. Впевнена, що високий професіоналізм співробітників Університету і надалі сприятиме піднесенню престижу вітчизняної освіти. Бажаю вам безперервного розвитку, далекоглядності у задумах і вагомих здобутків у досягненні бажаних результатів.

Щиро вітаю колектив навчального закладу зі святом, бажаю всім міцного здоров’я, щастя, творчого натхнення та подальших успіхів на благо рідної України».

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Університет «КРОК» нагороджують і вітають / 2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» нагороджують і вітають