Про практику студентів-психологів — Університет «КРОК»

Новини та події

Про практику студентів-психологів

30 січня 2017 Новини та події

У студентів 4 курсу бакалаврату денної та заочної форм навчання і 2 курсу магістратури спеціальності «Психологія» Університету «КРОК» 16 січня 2017 року розпочалася практика: в Інституті психології ім. Г.С. Костюка НАПН України, в Інституті соціальної та політичної психології, в Українському НМЦ практичної психології і соціальної роботи, у психологічному центрі «Доктор Сказка» та інших установах і організаціях, де працюють психологічні служби чи психологи. Кожне місце практики привабливе та корисне для досвіду майбутніх фахівців-психологів.

Сьогодні вже є перша фотозвістка про те, як проходить практика в Інституті психології ім. Г.С. Костюка. Студентки 4 курсу стаціонару Шевченко Аліна та Володимирова Ангеліна ознайомилися зі структурою та особливостями діяльності Інституту і лабораторії психології навчання імені І.О. Синиці.

 

У процесі проходження практики разом зі співробітниками лабораторії Ларисою Олексіївною Шатирко, Ольгою Вадимівною Гуровою та Людмилою Віталіївною Дзюбко вони відвідали відкриту лекцію американського науковця, фахівця з консультативної та судової психології James W. Hill, M. Ed. на тему «Вступ до судової психології як галузі психологічної науки».

Оновлено: Понеділок, 30 січня 2017 13:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Про практику студентів-психологів