Круглий стіл голів циклових комісій Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл голів циклових комісій Коледжу

30 січня 2017 Новини та події

12 січня 2017 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся круглий стіл на тему «Актуальні питання ІІ півріччя 2016–2017 навчального року».

Під час заходу обговорювалася загальна інформація щодо організації навчального процесу в ІІ семестрі, питання участі голів циклових комісій у підготовці до атестації викладачів, завдання стосовно оновлення сторінок з інформацією про Коледж на сайті Університету.

Голови циклових  комісій звітували про роботу комісій і про стан готовності документації для проходження акредитації. У доповіді голови циклової комісії з фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін юридичної підготовки Баликіної Людмили Ігорівни йшлося про використання програм Microsoft Office 365 в організації роботи комісії.

Виступи завідувачів відділень стосувалися оформлення документації.  Заступник директора з виховної роботи представила звіт про результати діяльності в І семестрі і план заходів на ІІ півріччя.

Головам циклових комісій було презентовано План місяця Студентського наукового товариства, який буде реалізовано в лютому 2017 року відповідно до завдань роботи кожного з відділень КЕПІТу.

Наприкінці круглого столу для його учасників було проведено святкову новорічну лотерею, де розігрувалися символічні подарунки.

Шановні голови циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій! Адміністрація Коледжу висловлює щиру подяку за вашу нелегку, але таку важливо-корисну працю. Бажаємо вам успіхів, нових досягнень, натхнення, творчості та любові в новому році!

Оновлено: Понеділок, 30 січня 2017 13:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл голів циклових комісій Коледжу