Студенти КЕПІТу посіли І місце на стендовій сесії науково-практичної конференції — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти КЕПІТу посіли І місце на стендовій сесії науково-практичної конференції

11 листопада 2016 Новини та події

4 листопада 2016 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Бабенко А., Гребенюк О., Данілова М., Желепа А. та Коваль В. під керівництвом доцента кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» Наумової О.О. виступили з доповіддю «Маркетингові концепції споживання» на стендовій сесії науково-практичної конференції «Українські перспективи у світовому розвитку», що проходила в Києві. Необхідність знання цільового ринку, вміння створювати нові сегменти та ніші ринку й утримувати існуючі ринки динамічно зростає в умовах посилення світової гіперконкуренції. Тому ефективні маркетингові концепції споживання товарів стають дедалі актуальнішими для всіх тих учасників, які формують пропозицію товарів на ринку.

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій висловлює щиру вдячність керівнику к. е. н., доценту Наумовій Олені Олександрівні за високий професіоналізм та гідну підготовку студентів Коледжу до науково-практичної конференції «Українські перспективи у світовому розвитку». Вітаємо студентів Коледжу Бабенко Анну, Желепу Аліну, Гребенюк Ольгу, Коваль Владиславу, Данілову Маріанну із зайнятим І місцем. Також висловлюємо подяку к. е. н., доценту Румику Ігорю Івановичу, к. е. н., доценту Плетенецькій Світлані Михайлівні за високий професіоналізм та гідну підготовку до конференції студентів Коледжу Бузовецької Анни та Бєглової Світлани. Бажаємо науковцям нових успіхів та досягнень.

Коледж пишається своїми СТУДЕНТАМИ!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Студенти КЕПІТу посіли І місце / 4.11.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 14 листопада 2016 18:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти КЕПІТу посіли І місце на стендовій сесії науково-практичної конференції