«КРОК» серед перших і успішних! — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК» серед перших і успішних!

27 жовтня 2016 Новини та події

Представники Університету «КРОК» взяли участь у Восьмому міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» та Четвертій міжнародній виставці World Edu, що проходили 25–27 жовтня в Київському палаці дітей та юнацтва.

За результатами конкурсу учасників заходу Університет «КРОК» було визнано лауреатом 1 ступеня в номінації «Інновації з інтенсифікації міжнародного співробітництва у сфері освіти, науки та культури» та нагороджено дипломом і пам'ятним знаком.

Ця нагорода не випадкова, адже одним із пріоритетів діяльності закладу є входження до міжнародного простору вищої освіти, що забезпечує реалізацію стратегії інтернаціоналізації Університету: запровадження інноваційних форм міжнародного співробітництва, розвиток навчальних програм, викладання на яких здійснюється іноземними мовами, реалізація спільних навчальних програм, що дозволяють отримати два дипломи.

Університет «KРOK» є учасником міжнародних програм Європейського Союзу, таких як Tempus, Erasmus+; проектів ООН, ЄБРР, Regional Environmental Centre, програм німецької агенції DAAD та фонду країн Вишеградської четвірки; реалізує проекти з розвитку потенціалу та міжнародної кредитної мобільності.

З рядом європейських вишів Університет «КРОК» має підписані двосторонні договори з організації мобільності студентів. На сьогодні студенти Університету проходять навчання за обміном в Університеті Фоджа (Італія), Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані (Угорщина), Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козьмінського (Польща), Вищій школі бізнесу (Польща), Університеті ім. Миколаса Ромеріса (Литва), Університеті прикладних наук Ханзе (Нідерланди), Університеті Домброви Гурнічої (Польща), Університеті Туріба (Латвія) та деяких інших.

Успішно розвиваються в навчальному закладі і програми подвійних дипломів. На даний час Університет реалізує 3 таких програми, за якими студенти паралельно навчаються в Україні та партнерському університеті за кордоном. На стадії розробки та підготовки до запуску з вересня 2017 року ще одна програма.

Також на міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» Університет «КРОК» нагороджено дипломом Міністерства освіти та науки України і Національної академії педагогічних наук України за активну участь в інноваційній освітній діяльності, а ректору Сергію Михайловичу Лаптєву висловлено подяку за впровадження інноваційних технологій для підвищення якості освітнього процесу.

Участь в освітніх виставках дає змогу вступникам та їхнім батькам поспілкуватися з представниками навчального закладу, познайомитися з програмами та можливостями, які пропонує Університет.

Запрошуємо завітати на стенд Університету на наступній освітній виставці «Освіта та кар’єра – 2016», що проходитиме в Українському домі (вул. Хрещатик, 2) з 17 по 19 листопада, або відвідати Університет у День відкритих дверей.

Оновлено: Четвер, 27 жовтня 2016 17:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК» серед перших і успішних!