З дипломами бакалаврів – у широкий світ — Університет «КРОК»

Новини та події

З дипломами бакалаврів – у широкий світ

01 серпня 2016 Новини та події

В Університеті «КРОК» відбулися урочисті заходи з нагоди випуску-2016. Цього року Університет закінчили понад 400 молодих людей. Диплом бакалавра отримали 345 осіб, спеціаліста – 56, магістра – 13. Дипломи з відзнакою вручено більш як 60 відмінникам. За участь у науковому, творчому, студентському житті, небайдужу громадянську позицію, за створення позитивного іміджу Університету грамоти і подяки «КРОКу» вручено 10 найактивнішим студентам.

Найбільшу кількість фахівців підготував факультет економіки та підприємництва, це 104 бакалаври, які оволоділи спеціальностями «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства»,  «Маркетинг», «Логістика», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Факультет міжнародних відносин закінчили близько 90 осіб, здобувши вищу освіту ступеня бакалавр за спеціальностями «Міжнародна економіка», «Міжнародна інформація», «Міжнародний бізнес». Серед них 29 випускників (10 магістрів і 19 бакалаврів) отримали два дипломи – український та австрійський, оскільки навчалися за програмою з експортоорієнтованого менеджменту в рамках міжнародного Україно-Австрійського проекту. Дипломи  Університету прикладних наук ІМС (Кремс, Австрія) вручив координатор програми від Австрії Крістофер Шванд.

В Університеті здобуває професію молодь із більш як 30 держав, переважно Африканського континенту, а також Лівії, Ірану, Шрі-Ланки, Азербайджану, Грузії. Загалом цього року в Університеті «КРОК» отримали дипломи бакалаврів з міжнародної економіки 36 іноземних студентів. Дипломи магістрів після завершення Навчально-наукового інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти отримали семеро іноземців за спеціальностями «Управління проектами», «Управління інноваційною діяльністю».

По завершенні навчання на юридичному факультеті дипломи бакалаврів отримали 77 випускників – за спеціальностями «Правознавство» і «Психологія».

Навчально-науковий інститут інформаційних та комунікаційних технологій закінчили 44 юнаки, які оволоділи фахом за спеціальністю «Комп’ютерні науки».

Інститут управління природними ресурсами в Коломиї Івано-Франківської області закінчили 58 молодих людей. З них оволоділи спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю» та отримали дипломи магістрів 3 особи, дипломи спеціалістів та бакалаврів за спеціальностями «Геодезія, картографія та землеустрій», «Землеустрій та кадастр» – відповідно 23 і 32 випускники, дипломи  молодших спеціалістів за фахом землевпорядкування – четверо випускників.

Під час урочистих церемоній вручення дипломів, що відбувалися в актовій залі Університету «КРОК», випускників від імені ректорату, Вченої ради нашого навчального закладу вітала проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), відмінник освіти України Наталія Василівна Наконечна. Вона бажала випускникам успіхів, професійного становлення, легкої долі та мирного неба, а також…не зупинятися на досягнутому, вчитися далі, щоб здобути повну вищу освіту і отримати згодом дипломи магістрів. Адже сьогодні знання «старішають» величезними темпами – за 1,5-2 роки, а в галузі інформаційних технологій і того менше, наголошувала проректор.

Від імені професорсько-викладацького складу напутні промови виголосили: проректор, декан юридичного факультету, кандидат юр. наук, професор, відмінник освіти України Володимир Казімірович Гіжевський, декан факультету економіки та підприємництва кандидат фіз.-мат. наук, нагороджена нагрудним знаком «За наукові досягнення» Надія Дмитрівна Кахута, декан факультету міжнародних відносин, доктор ек. наук, професор, академік АН ВШУ, відмінник освіти України  Віра Володимирівна Рокоча, в. о. директора Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій, доктор техн. наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Валентин Анатолійович Рач, директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК», відмінник освіти України Людмила Петрівна Сумбаєва, Голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Світлана Зульфирівна Заріпова, інші викладачі та представники адміністрації Університету. Дипломи випускникам Інституту управління природними ресурсами в Коломиї від імені ректорату Університету «КРОК» вручив завідувач кафедри державно-правових дисциплін, доктор юр. наук, професор, Герой України, заслужений юрист України, відмінник освіти України Анатолій Йосипович Француз.

Звертаючись до випускників, їхні наставники згадували, як новачки-першокурсники починали свій шлях до дипломів, як навчалися вчитися, як опановували спеціальності, наполегливо ідучи до своєї мети. І тепер, через 4 роки, виходять не просто в життя, а в складний світ трудових і економічних, соціальних і психологічних взаємовідносин. Проте випускники «КРОКу» почуватимуться у житті впевнено, адже отримали відчутні та суттєві переваги на ринку праці, в соціумі загалом. Крім фаху, вони мають високий рівень практичних навичок, уміють оцінювати власні сили і робити відповідальні та зважені, сміливі та творчі КРОКИ. Цього їх також навчив Університет.

Випуски, емоційні та динамічні, тим не менше стали приводом до серйозних розмов між викладачами і дипломованими спеціалістами. Говорили про вибір подальшого шляху – навчатися далі чи працювати. Так, у багатьох сверблять руки взятися до справи, спробувати власні сили, швидше стати на ноги, відчути дорослість на повну силу, одним слово – злетіти і розправити крила в потужних можливостях творчого і професійного простору. Але навчатися, поглиблювати знання з перспективою значно більшої конкурентоспроможності – теж важливо. Тож якщо в когось є такі плани, то краще їх не відкладати, адже все має бути у свій час. Тим більше, що рух уперед, а магістерська освіта таким рухом і є, – це надзвичайно заманливо. І в Університеті «КРОК» достатньо можливостей та умов, щоб отримати магістерську освіту, написати дисертацію, стати науковцем. До речі, перші дні вступної кампанії показали, що чимало бакалаврів прислухалися до таких порад і подали документи на магістерські програми.

Говорили про Україну, яка нині опинилися в складних геополітичних і економічних умовах, і якій потрібні молоді, високо освічені фахівці, з міцними знаннями і наполегливими характерами. Які здатні до концентрації зусиль, уміють іти вперед не опускаючи рук, можуть розбудовувати власне життя і життя рідної держави. І що сильнішими будуть сьогоднішні випускники, то сильнішатиме й Україна.

Говорили про вдячність. Викладачам, які навчали. Батькам, які допомагали навчатися фінансово. Друзям, які виручали і з якими поряд надійно та щасливо. Університету «КРОК», який уже скоро 25 років існує саме для того, щоб навчалися тут і професії, і життю, ставали відповідальними за свій вибір і робили успішні КРОКи в цьому складному, але надзвичайно цікавому світі.

Пропонуємо переглянути фотозвіти

Церемонія випуску / 24.06.2016

Церемонія випуску / 30.06.2016

Церемонія випуску / 01.07.2016

Церемонія випуску / 01.07.2016

Церемонія випуску / 06.07.2016

Церемонія випуску / 11.07.2016

Церемонія випуску / 11.07.2016

Церемонія випуску / 15.07.2016

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 05 серпня 2016 15:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » З дипломами бакалаврів – у широкий світ