Міжнародний семінар Темпус-проекту EANET — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний семінар Темпус-проекту EANET

06 липня 2016 Новини та події

27–29 червня 2016 року за участю представників вищих навчальних закладів, випускників-підприємців із України, Грузії, Молдови, Нідерландів, Німеччини та Румунії в м. Кишиневі відбувся міжнародний семінар Темпус-проекту EANET (Entrepreneurs Alumni Network) зі створення мережі випускників-підприємців.

Університет «КРОК» представляли Андрій Лотарєв, начальник Управління міжнародного співробітництва, та члени Асоціації випусників «КРОКу»: Світлана Заріпова (голова АВУ «КРОК»), Галина Богаченко (керівник проектів та програм УМС), Тамара Поліщук (керівник Центру розвитку кар’єри), Анна Солоїд (засновник проекту Start2GO), Марина Сбродова та Дмитро Липовий (члени Бізнес-ліги АВУ «КРОК»).

На заході були обговорені шляхи взаємовигідного співробітництва випускників-підприємців та університетів із різних країн, презентовано успішні стартапи та можливості, які може надати участь у проекті EANET для розвитку підприємництва через кордони з урахуванням розширення доступу до ринків ЄС та регіональних особливостей країн-партнерів. Особлива увага приділялася питанням ІТ-підприємництва та цінності навчання підприємництву в рамках університетських програм. Зрозуміло, що найбільшою родзинкою заходу був нетворкінг: нові ділові та академічні контакти, активне спілкування та обмін ідеями і думками, обговорення можливостей співпраці, знайомство з культурними особливостями представників різних країн.

Оновлено: Середа, 06 липня 2016 14:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний семінар Темпус-проекту EANET