«КРОКівці» продовжують знайомство з театром — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОКівці» продовжують знайомство з театром

27 січня 2015 Новини та події

24 січня 2015 року 17 активістів Студради Університету знову поринули в прекрасний світ театру, подивившись спектакль «Наполеон та корсиканка».

Постановка Театру імені Лесі Українки гідна захоплення. Це щирий спектакль, що стосується кожного. У ньому розповідається про дружбу, кохання, владу, перемогу і поразку.

Дія відбувається у 1819 році на острові Святої Олени. Це вигадана історія про те, як проста корсиканка з королівським ім'ям Жозефіна завоювала довіру відставного імператора, перед яким раніше тремтіла вся Європа. Ставши справжнім другом і ад'ютантом його імператорської величності, ця чудова, смішна і хоробра жінка змусила Бонапарта забути про свою велич, повернула йому прості людські бажання танцювати і співати, сваритися і сміятися по-корсиканськи...

Вистава про те, як важко будь-якій людині залишатися поза активним життям – чи то імператор, чи то проста людина. Старість однаково безжальна до всіх, і з плином часу ніхто не пам'ятає і не шанує минулих заслуг. І в цей момент дуже важливо, щоб поруч опинився хтось живий і справжній, хто допоміг би жити далі, залишивши минуле позаду.

«КРОКівці» в захваті від вистави і всім рекомендують подивитися дуже людяну і добру комедію чеського драматурга Іржі Губача.

Оновлено: Субота, 07 лютого 2015 13:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОКівці» продовжують знайомство з театром