Вітаємо випускників – громадян Азербайджану та Грузії! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо випускників – громадян Азербайджану та Грузії!

Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Мадатлі Ейнулла урочисто вручає диплом бакалавра з менеджменту громадянину Азербайджанської Республіки Гурбанову Фаріду Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Мадатлі Ейнулла урочисто вручає диплом бакалавра з менеджменту громадянину Азербайджанської Республіки Гурбанову Фаріду

26 вересня 2014 року відбулася церемонія вручення дипломів бакалаврів випускникам напрямів «Фінанси і кредит» та «Менеджмент ЗЕД», громадянам Азербайджану та Грузії.

На події були присутні шановані гості: Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Мадатлі Ейнулла, Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні в 2001–2010 роках Алієв Талят, проректор з міжнародних зв’язків Університету «КРОК», Надзвичайний та Повноважний Посол України Ткач Дмитро, д. ю. н, професор, дипломат, заслужений працівник освіти України Гулієв Аріф, голова Об’єднаної діаспори азербайджанців України Джавадов Хікмет.

Вітаємо випускників зі знаменною подією та бажаємо подальших успіхів на професійній ниві!

Оновлено: Вівторок, 30 вересня 2014 07:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Управління міжнародного співробітництва » Вітаємо випускників – громадян Азербайджану та Грузії!