Віртуалізація: коли мрії стають реальністю — Університет «КРОК»

Новини та події

Віртуалізація: коли мрії стають реальністю

15 травня 2024 Новини та події

13 травня 2024 року відбулася чергова зустріч шанувальників фантастики, яка оживила світ віртуальної реальності. Прихильники фантастики зібралися, щоб не лише обговорити, але й спробувати розгорнути крила уяви й технології.

Під час зустрічі надзвичайну увагу приділили впливовій силі віртуальних світів на нашу реальність. Відтінки занурення у віртуальний ландшафт та його різноманітні втілення у фантастичних творах розглядалися з кришталевою ясністю. Згадки про такі шедеври, як «Матриця» чи «Початок», викликали відчуття, ніби межі реальності розпливалися перед очима.

Серед обговорень особливе місце зайняли рольові ігри та їх магічний вплив на сучасну культуру. Учасники захоплено ділилися враженнями від віртуальних світів RPG та проникливо розглядали вплив культового серіалу «Майстри меча онлайн» на ігрову технологію та способи сприйняття реальності.

Крім того, розмови випливали й на відмінності між віртуальними світами та реальністю, на межі, які нині стають все більш розмитими завдяки швидкому розвитку технологій віртуалізації. Все це нагадувало, що мрії, коли-то вигадані письменниками та режисерами, стають реальністю завдяки відважним інноваціям у світі віртуальної реальності.

На літні місяці ми ставимо на паузу наші зустрічі, але вже у вересні чекаємо на вас, плануємо зустрітися 09 вересня, тож приєднуйтеся до нас – заповніть нашу анкету «Подорож у Фантастичний світ» (https://forms.office.com/e/4TEDBR781m) та до зустрічі!!!

Оновлено: Середа, 15 травня 2024 13:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Віртуалізація: коли мрії стають реальністю