Івент «Дипломатія заради миру» — Університет «КРОК»

Новини та події

Івент «Дипломатія заради миру»

02 травня 2024 Новини та події

24 квітня 2024 року відбувся івент «Дипломатія заради миру» з нагоди Міжнародного дня дипломатії.

У ході івенту, виступив Надзвичайний та Повноважний посол Султанський Павло Олександрович, а сам захід був присвячений розвитку аналітичних та командних навичок учнів та студентів через участь у тематичній грі «Ми за права людини».

Учасники розпочали зустріч зі знайомства за чашкою чаю в аудиторіях та приєдналися до групи проєкту за допомогою QR-коду. Кожна група отримала матеріали про одну з авторитарних країн, таких як Північна Корея, Туркменістан, Сирія, Венесуела, Куба, Зімбабве, Чад, Уганда, Еритрея, Екваторіальна Гвінея і Таджикистан.

Учасники ознайомилися з законами цих країн, що порушують права людей. Вони обговорювали, чи є подібні ситуації в Україні, які наслідки можуть мати такі закони для суспільства і чи відповідають вони принципам демократії. Кожна група обрала голову дипломатичної команди для представлення висновків та пропозицій.

Під час аналізу учасники мали можливість розподіляти обов'язки та додатково вивчати інформацію в Інтернеті. Вони готували систематизовані висновки про порушення прав людини в означених країнах та пропозиції щодо розв'язання цих проблем. Голови дипломатичних команд виступили з промовами тривалістю до 3 хвилин.

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Школа молодого дипломата // 24.04.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 02 травня 2024 15:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Івент «Дипломатія заради миру»