Agile в науці на конференції — Університет «КРОК»

Новини та події

Agile в науці на конференції

19 квітня 2024 Новини та події

18 квітня 2024 року, в Університеті «КРОК», відбулася IV Наукова конференція «Сучасний менеджмент організації: витоки, реалії та перспективи розвитку», що була організована кафедрою управлінських технологій.

Ця важлива подія зібрала науковців, науково-педагогічних працівників, аспірантів, здобувачів вищої освіти різних рівнів та представників комерційних фірм, що цікавляться тематикою конференції.

Однією з важливих секцій конференції була «Проблематика інформаційного менеджменту, гнучких методологій управління та економіко-математичне моделювання», яку представила кафедра інформаційного менеджменту, математики та статистики, головою секції була професор кафедри Орлова-Курилова Ольга Володимирівна.

Здобувачі вищої освіти Усатюк С.М., Рекун К.Ю., Скопненко Р.І. та Суздалев О.О. виступили з цікавими доповідями та презентаціями, привернувши увагу аудиторії до актуальних проблем та тенденцій у галузі: від класики в управлінні проєктами, до проблем в освіті, викликаних військовою агресією росії.

Учасники секції та конференції обмінялися досвідом та ідеями, вислухали актуальні доповіді та підняли важливі питання для подальших досліджень. Ця подія сприятиме подальшому розвитку наукових досліджень у галузі менеджменту та інформаційних технологій.

Наукова конференція виявилася не лише платформою для обміну знаннями, а й важливим кроком у розвитку сучасної науки та практики управління, зокрема і за технологіями Agile.

Оновлено: П'ятниця, 19 квітня 2024 16:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Agile в науці на конференції