Spring Charity Activities. Благодійна акція студентської ради Університету — Університет «КРОК»

Новини та події

Spring Charity Activities. Благодійна акція студентської ради Університету

17 квітня 2024 Новини та події

Spring Charity Activities, що відбулись 12 квітня 2024 року подарували студентам та співробітникам Університету і Коледжу приємні емоцій, враження, а головне користь, бо такою теплою та яскравою акцією ми зібрали 4 164,00 грн на потреби військових.

Мега вдячні всім, хто долучився до активностей і дуже пишаємось тими, хто сформував пакунки з необхідними продуктами та речами і одразу передав нам, щоб ми перенаправили їх військовим! 

Команда Студентської ради Університету та активісти завжди відгукуються на такі необхідні збори, щоб там було… чи збір на дрон, чи збір на продукти, але головною особливістю є той креативних підхід з яким ми вас залучаємо до благодійності!

Супер активно себе проявили команди збірної спеціальностей «Компʼютерні науки», «Дизайн», «Журналістика», «Культурологія» та збірної спеціальностей «Менеджмент», «Маркетинг», «Фінанси», «Підприємництво», «Туризм» за що і отримали найвищі бали до загального заліку Ліги факультетів!

Дякуюємо Центру інформаційних технологій за допомогу в проведенні заходу, небайдужості та сприянні розвитку студентського життя!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Spring Charity Activities. Благодійна акція студентської ради Університету