Танцювально-театральна вистава «GRAND HOTEL KROK» — Університет «КРОК»

Новини та події

Танцювально-театральна вистава «GRAND HOTEL KROK»

08 квітня 2024 Новини та події

27 березня 2024 року в Міжнародний день театру відбулась Танцювально-театральної вистава «GRAND HOTEL «KROK». Спільно з Департаментом реклами та звʼязків з громадськістю, Департаментом довузівської підготовки Театр танцю реалізував показ яскравої вистави для майбутніх вступників учнів 9-11 класів шкіл м. Києва та Київської області. 

Ми були раді бачити гостей з Ліцею 176 ім. Мігеля де Сервантеса Сааведри, спеціалізованої школи №129, Шпитьківського академічного ліцею «Скіф», Ясногородської гімназії-освітнього центру, спеціалізованої школи I-III ступенів №61, гімназії міжнародних відносин 323, підготовчих курсів, школи 300, школи 199, школи 22, НВК 209 «Сузірʼя», Синяківського ліцею №15, гімназії 59, НВК№240 «Соціум».

Вітаємо круту, професіональну команду творців цієї події, яка була наповнена талановитими і цікавими виступами, акторською грою, гарними декораціями, спецефектами, сюрпризами, образами та костюмами. Наголошуємо на тому, що все це було створено студентами для майбутніх студентів, співробітників, батьків та гостей нашого закладу. 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Танцювально-театральна вистава «GRAND HOTEL KROK»