ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ! — Університет «КРОК»

Новини та події

ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

23 березня 2024 Новини та події

Свій Ювілей сьогодні святкує Герой України, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, Відмінник освіти України, лауреат Премії імені Ярослава Мудрого, кавалер Знака «Шани» Університету «КРОК», проректор з науково-педагогічної роботи (юридична освіта) Університету «КРОК», правник найвищого ґатунку

Француз Анатолій Йосипович!

Із глибокою шаною та вдячністю відзначаємо щедрий на здобутки й перемоги життєвий шлях ювіляра, нерозривно пов’язаний із справжнім покликанням – утвердженням ідей верховенства права та відданістю справі виховання нових поколінь юристів.

Вельмишановний Анатолій Йосипович докладає чимало зусиль для розвитку й процвітання нашого Університету та юридичної освіти в цілому. Ми впевнені, що його досвід та знання і надалі слугуватимуть нашій спільній справі. Для всіх нас він є прикладом, мудрого наставника, талановитого і самовідданого викладача. Численна когорта випускників КРОКу – висококваліфіковані фахівці, які будують Україну майбутнього, відстоюють її суверенітет та процвітання. Справжнім осередком прогресивної думки є наполеглива наукова діяльність ювіляра, що є взірцевою підтримкою талановитої молоді, яка робить перші кроки на шляху до наукової кар’єри.

Щиро зичимо Анатолію Йосиповичу невпинного руху вперед, непохитної віри, невичерпної енергії, родинного затишку на щасливе довголіття, а прихильна доля нехай стане запорукою процвітання на многії благії літа!

 

Із повагою та правдивою пошаною
засновники – Сергій Лаптєв, Людмила Паращенко, Юлій Гукайло, Тарас Фініков та адміністрація Університету «КРОК»

З ЮВІЛЕЄМ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Оновлено: Четвер, 21 березня 2024 20:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!