Обговорення оновленої освітньо-наукової програми — Університет «КРОК»

Новини та події

Обговорення оновленої освітньо-наукової програми

28 лютого 2024 Новини та події

23 лютого 2024 року у змішаному форматі відбулося засідання робочої групи щодо обговорення оновленої освітньо-наукової програми для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 Право.

Засідання проводив гарант програми – д.ю.н., професор, завідувач кафедри державно-правових дисциплін Француз А.Й. В обговоренні взяли участь члени робочої групи; стейкхолдери від академічної спільноти, від роботодавців; випускники аспірантури; аспіранти.

Гарант програми оприлюднив оновлену освітньо-наукову програму третього рівня вищої освіти доктора філософії за спеціальністю 081 Право. Свої пропозиції та рекомендації висловили всі учасники засідання. Було відзначено актуальність ОНП, високий рівень її узгодженості з потребами сучасної юридичної освіти, науки і практики, відповідність вимогам законодавства та потребам стейкхолдерів.

Акцентували увагу на унікальності освітньо-наукової програми, яка доводиться індивідуальним підходом до підготовки здобувачів освіти, що виявляється в наявності блоку навчальних дисциплін, котрі індивідуально визначаються, виходячи з тематики дослідження, а також індивідуальним керівництвом наукової складової підготовки здобувача, що здійснюється керівником (керівниками).

Дякуємо всім учасникам зустрічі за плідну роботу та співпрацю! 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Обговорення оновленої освітньо-наукової програми