Захід «Мінна безпека» — Університет «КРОК»

Новини та події

Захід «Мінна безпека»

27 лютого 2024 Новини та події

27 лютого 2024 року в Університеті «КРОК» за ініціативи Юридичного факультету відбувся захід на тему: «Мінна безпека».

Лекцію провели полковник, учасник бойових дій, старший викладач кафедри військової підготовки Національного університету оброни України, представник Міжнародного благодійного фонду BIG UA Голобородько Сергій Борисович та старший викладач кафедри військової підготовки  Національного університету оборони Солошенко Наталія Віталіївна.
Сьогодні тема правил поведінки з вибухонебезпечними речовинами є надзвичайно актуальною, адже під час виявлення підозрілих предметів, пристроїв та речовин існує захисна реакція організму в перші 20-30 секунд і можна наробити горя в стресовій ситуації.

Студентам розповіли про взривні механізми, що існують у вільному доступі серед громадян та їх загрозу. На прикладах життєвих ситуацій пояснили ціну життя і здоров’я кожної людини.

Природна цікавість спонукає на страшні експерименти. 
Зазвичай громадяни підкладають боєприпаси у багаття, випробовують їх на міцність ударами, намагаються розібрати, приносять додому чи в заклади освіти. Тому важливо пояснити наслідки подібних дій, навчити правил поведінки у таких ситуаціях.

Дякуємо ініціаторам заходу – Юридичному факультету під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи (юридична освіта) Француза Анатолія Йосиповича за організацію даного заходу, адже це так важливо в умовах повномасштабного вторгнення.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Захід «Мінна безпека»