Відкрите заняття Юрченко Я.О. — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкрите заняття Юрченко Я.О.

16 лютого 2024 Новини та події

12 лютого 2024 року викладач Фахового Коледжу Університету «КРОК» – Юрченко Яна Олегівна провела відкрите заняття з освітнього компоненту «Гігієна і санітарія в підприємствах готельно-ресторанного типу» для здобувачів освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Тема семінарського заняття: «Гігієнічне значення навколишнього середовища для життєдіяльності людини. Гігієнічні показники повітря, води та ґрунту.»

На початку семінарського заняття викладач вміло мотивувала здобувачів освіти до роботи, озвучила тему заняття, перевірила рівень підготовки  до семінарського заняття   наскрізним опитуванням.

Хочеться відзначити наведені викладачем  приклади із власної практики, які підсилювали теоретичну складову заняття.

У другій частині семінару здобувачі освіти демонстрували підготовлені проєктні роботи на попередньо обрані теми. Захист робіт здійснювався за регламентом, також відбулося обговорення результатів навчання.

Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити здобувачів, вміле застосування відповідних форм роботи. 

Здобувачі освіти   показали досить високий рівень підготовки, ставили запитання, висловлювали власні думки, обговорювали проблемні питання. 

Загалом заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів і заслуговує на схвальні відгуки.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкрите заняття Юрченко Я.О.