Практика від ЦРК — Університет «КРОК»

Новини та події

Практика від ЦРК

02 лютого 2024 Новини та події

За ініціативи Центра розвитку кар'єри та компанії ТОВ «Епіцентр К», яка є партнером Університету «КРОК», студенти кафедри маркетингу та поведінкової економіки отримали унікальну можливість покращити свої навички та пройти онлайн практику.

Випускниця нашого Університету, фахівець навчального центру ТОВ «Епіцентр К», Лариса Петрова, провела презнатцію, під час якої була представлена програма практики, опанувавши її, студенти мають можливість отримати сертифікат, який підтверджує набутий рівень знань по завершенню проходження практики.

Програма практики розроблена з урахуванням актуальних вимог сучасного бізнесу та враховує ключові аспекти маркетингу. Студентам надається можливість поглибленого вивчення концепцій, а також практичного застосування отриманих знань у реальних ситуаціях. Студенти високо оцінюють цю ініціативу та підкреслюють свою мотивацію для участі в програмі. Вони вбачають у цьому шанс не лише розвивати свої навички, але й будувати потенційну кар'єру в галузі маркетингу та поведінкової економіки.

Співпраця зі стейкголдерами є важливим кроком у сприянні освітньому та професійному розвитку студентів, а також зміцненню партнерства між вищим навчальним закладом і підприємством.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практика від ЦРК