Викладачі теж навчаються — Університет «КРОК»

Новини та події

Викладачі теж навчаються

08 січня 2024 Новини та події

Дорогі друзі та колеги, з радістю ділимося новиною про успішне навчання викладачів кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» в престижній Estonian Business School.

Протягом періоду з 19 вересня по 8 грудня 2023 року наші викладачі - д.е.н., професор Алькема В.Г., д.е.н., професор Сумець О. М., к.е.н., доцент Пазєєва Г.М., та ст. викладач Мала І.Б. взяли участь у програмі «Leading Organizational Сhange in Turbulent Times»і успішно завершили її з отриманням цінних сертифікатів. Це важливий крок у розвитку, оскільки викладачі не лише допомагають студентам отримувати знання, але й самі активно займаються власним освітнім процесом. Проходження даної програми дозволило нашим фахівцям отримати актуальні навички у сфері управління та бізнесу, які вони тепер зможуть передати своїм студентам.

Estonian Business School відомий своєю високою якістю навчання та сучасними підходами до управління. Для наших викладачів це було не лише можливістю поглибити свої знання, а й змогою вивчити найновіші тренди в сфері управління організаційними змінами в умовах турбулентності.

Ми віримо, що це навчання позитивно позначиться на якості дисциплін та зробить наше викладання ще більш ефективним. Хочемо подякувати команді Estonian Business School та особисто Марині Федорівні Аверкиній за відмінну організацію програми.

З нетерпінням чекаємо на подальші досягнення та нові можливості для професійного зростання наших викладачів та студентів.

 

 

Оновлено: П'ятниця, 12 січня 2024 15:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Викладачі теж навчаються