Про підписання Договору про співпрацю — Університет «КРОК»

Новини та події

Про підписання Договору про співпрацю

02 січня 2024 Новини та події

Сьогодні ми раді оголосити про підписання Договору про співпрацю між Київською обласною клінічною лікарнею та Університетом «КРОК». Ця співпраця відкриває нові можливості як для наших майбутніх медиків, так і для працівників та пацієнтів лікарні.

Завдяки договору студенти навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК» зможуть проходити частину своєї практичної підготовки та стажування в клінічній лікарні, отримуючи безцінний досвід від ведучих медичних фахівців. Це не тільки сприятиме підготовці кваліфікованих медичних кадрів, але й забезпечить обмін знаннями та досвідом між установами. Також плануємо розробку та впровадження спільних програм, як на додипломному етапі, так і на етапі безперервного професійного розвитку медичних працівників.

Наша спільна місія - покращення якості медичної освіти та лікування. Співпраця між клінічною лікарнею та університетом є важливим кроком у цьому напрямку.

Ми переконані, що ця співпраця принесе значні переваги обом сторонам та внесе свій вклад у розвиток медичної галузі в Україні.

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Про підписання Договору про співпрацю